sobota 3. ledna 2015

Devony Fairleyová




Devony Fairleyová (24.prosince 1990)

se narodila v Irsku,ale vyrůstala v USA a také nějaký čas i v Itálii.Má domov v rodném Irsku,ale kvůli své práci často cestuje.
Její otec je producent a vlastní několik nahrávacích studií.Pochází z velice bohaté rodiny.Kdysi se rozjel do Irska,aby zde mohl investovat a tam se seznámil s její matkou,která oproti němu byla obyčejná dívka,jejíž rodiče rybařili a měli menší loděnici,která se časem rozrostla.Devony je jedináček.Rodiče se rozvedli a právě kvůli tomu bydlela buď v Irsku s matkou nebo v Usa a v Itálii s otcem.
Devony se už jako dítě často objevovala v televizních reklamách,díky popularitě svého otce,ale i pro svou krásnou tvářičku.Svou první dětskou roli dostala v deseti letech v pohádce o Sněhurce,kde hrála malou Sněhurku a režisér i ostatní byli tak nadšení,že jí nabízeli i další role.Její otec,který se stal i jejím manažerem né vždy bral vše,pečlivě role vybíral.Na kraji její dospělosti jí vystřelila ke hvězdám role princezny v romantickém filmu Kněžna,která měla obrovský úspěch a to Devony zařadilo mezi nejvyhledávanější herečky a je jí do dnes.
Dnes má za sebou desítky filmů,seriálů a pohádek a stále patří mezi velice oblíbené herečky.Je to jedna z mála hereček,která se neproslavila žádným skandálem.





Devony je klidná a vyrovnaná žena,která ví co chce.Působí vážným a důstojným dojmem a má smysl pro povinnost.
Mezi její oblíbené barvy patří bílá,zlatá a růžová.

















Devony si své soukromí velice hlídá a není známo,že by měla přítele/milence.




















Jak se Vám Devony líbí v civilní podoběUsmívající seMrkající?!

Děkuji za Vaší pozornost,
mějte se krásně.

La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...