pátek 8. července 2016

Smetánka




Natalia Farrow uspořádala charitativní večírek,na který dostalo pozvání spousta známých osobností.Natalia je známá tím,že často se věnuje charitám a peníze vydělané modelingem věnuje právě na charitu.Sama je velmi bohatou ženou a chce,aby se všichni lidé měli stejně dobře jako ona sama.Kéž by takových lidí bylo víc....

Natalia zvolila celkem jednoduchý model.Krásné šaty z dílny Mattel,náušnice a střevíce jsou od FR.Myslíme si,že to bohatě stačí,Natalia je překrásná sama o sobě a budí i tak dost velkou pozornost a nepotřebuje na sebe poutat pohledy lidí kvůli mnoha šperkům nebo křiklavým šatům.








Na večírku se ukázala i brazilská modelka Scarlett García Fernandéz.
Líbí se nám,jak se snažila krátké,černé šaty oživit doplňky ve stejném odstínu své rtěnky.Nicméně si myslíme,že měla zvolit jinou barvu šatů.









Angelika Thermopolisová je dlouholetou přítelkyní hostitelky.Obě se snaží zachránit svět.
Na charitativní večírek opět dorazila sama bez svého manžela.Spíš by nás překvapil opak.Angelika si pro tuto příležitost vybrala velice krásné letní šaty z dílny Mattel.








Pozvání dostala i známá herečka Devony Fairleyová.
Její oufit se nám moc líbil.Krásné šaty jsou sice z obyčejné konfekce,ale když se zvolí správné doplňky,tak výsledek je úchvatný.








Dorazil i velice zámožný byznysmen Christian Von Lamberg se svou přítelkyní Izabelle Lawley.
Christian se opět tvářil otráveně a naštvaně,když si uvědomil,že je fotíme.Neskrývá svůj odpor k fotografům,ale jako mediálně známá osobnost si musí na to zvyknout.

Jeho krásná partnerka Izabelle nám ochotně později zapózovala.Jako jediná přišla v kalhotech,ale musíme připustit,že jí to zatraceně moc slušelo.S Christianem tvoří krásný pár.








Modelka Elena Puccini si nemohla nechat ujít takovou událost.Modelka je známá tím,že se věnuje také různým nadacím a charitám a sama si před nějakým časem založila svou vlastní.
Elena vypadala famózně.Červená s černou jí ohromně sluší.Bohužel,když na večírek dorazil její bývalý přítel Christian se svou novou přítelkyní Izabelle,tak Elena se omluvila u hostitelky,že má ještě jiné povinnosti a odešla.





Na večírku bylo i plno jiných osobností,politiků,zpěváků i sportovců,ale bohužel máme omezenou kapacitu.Důležité je,že se večírek vydařil a vydražilo se spousty peněz pro dobrou věc a to byl účel.




Děkujem za Vaší pozornost.
Krásný víkend,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....