sobota 19. srpna 2023

Poppy Parker Golden Glow (Zlatá Záře) 2023 - Aileen



Spolu s Alicí přicestovala ještě jedna Poppy Parker...

Poppy Parke Golden Glow (Zlatá záře) vyšla na jaře 2023.Patří do kolekce Palm Springs Collection.

Panenka stylem připomíná bohaté dívky z 60let.Priscilla Presley byla inspirací pro Davida Buttry - škoda,že panenka nemá i havraní vlasy,byla by tak dokonalá.




Panenka je krásná,moc se mi líbí.Asi také bych více uvítala černé vlasy,protože blondýnek je víc než dost.Má krásný účes,který k nelibosti ostatních časem zruším.Škoda bočního pohledu,těch je také dost u Poppy Parker.Má pěkný make - up a luxusní šaty s doplňky.Velmi luxusní panenka.Škoda,že k panence není i nějaký drink.Vzhledem k tomu,že panenka je na večírku,luxusní párty,tak nějaký ten koktejl by se hodil do výbavy.





Je to velmi krásná Poppy Parker.Stála za to.




Dostala jméno Aileen.Zatím jí stylizuji do mladé a bohaté slečny.






Poppy Parker patří společnosti Integrity Toys,stejně jako Fashion Royalty například.V Americe a celkově v zahraničí se těší velké oblibě,ale u nás zatím moc ne.Myslím,že to má dva hlavní důvody.Za prvé všechny Poppy jsou si více či méně dost podobné,jedná se o tu samou tvář jen jiný účes a barva vlasů a pochopitelně oblečení.A za druhé jsou dost drahé.Pro nás v ČR rozhodně,my za ně platíme daleko víc než v zahraničí a to je pro spoustu sběratelů u nás podstatné.Chápu,že sběratelství je i o penězích,ale nemůžeme se srovnávat s Amerikou či s jinými státy,když naše platy jsou o dost menší.Berte to jako mou úvahu,né fakt...


La Micha & její panenky



6 komentářů:

  1. Aileen je moc krásná vypadá luxusně! Má úžasný vlasy! Boční pohled mám raději protože panenka pak reálněji pózuje. Těším se na její roli v příběhu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji.Mám z ní velkou radost,ta panenka má potenciál.No s tím bočním pohledem budeš mít pravdu.

      Vymazat
  2. Je nádherná, ale ako píšeš s čiernymi vlasmi by bola dokonalá. Je naozaj krásne luxusná a ten drink jej skutočne mohli urobiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.Ano,černé by byly wau - teď je to jen další hezká blondýnka z řad Poppy Parker.Ano,drink k ní patří a měli na to myslet.

      Vymazat
  3. Pre mňa je rovnako božská ako Poppynka Alice. Proste wow!🔥 🤩⭐Bočné pohľady tiež veľmi nemusím. Áno, ja tiež patrím fanúšikom jej pôvodného účesu.😅

    OdpovědětVymazat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...