pátek 16. června 2017

Bulvár




Christian Von Lamberg všechny překvapil.

Se svou přítelkyní s Fallon Palmerovou se zasnoubil.Společně večeřeli v jedné luxusní Londýnské restauraci,když v tom Fallon požádal o ruku a ta s radostí prsten přijala a souhlasila.Datum svatby ještě snoubenci nevědí,ale svatba bude prý brzo.

Gratulujeme!









Smutná zpráva pro rodinu Puccini.

V pondělí zemřela po dlouhé a těžké nemoci matka Izabell Puccini.Matka svých dětí:Marca,Vanessy a Eleny.
Dnes se v Itálii koná pohřeb,kam za ní přijela rodina,přátelé,známé a chtějí se s ní naposledy rozloučit.

Upřímnou soustrast rodině a pozůstalým.









Alex Morel,umělecký malíř,už delší dobu má problémy s alkoholem a zjistilo se,že má zkušenosti i s drogama,už svou závislost přestal zvládat a tak mu nezbývalo nic jiného,než-li nastoupit na kliniku,kde se snad své závislosti zbaví!
Malíř si vybral jednu z nejlepších klinik v L.A a nastoupil tam už minulý týden.Měl by tam být minimálně půl roku.

Alex,je velice nadaný umělecký malíř a o jeho díla je veliký zájem.Bohužel si to vybralo svou daň.Začal být ve stresu a nestíhal plnit zakázky.Začal být hrubý i na svou manželku Jasmínu,která ho ve všem podporovala.Vše prasklo,když začátkem měsíce musela k nim domů přijet policie,protože si sousedé stěžovali na neustálý křik a pláč.Podle výpovědi svědků byl Alex pod vlivem né jen alkoholu,ale i drog a Jasmína utrpěla lehká zranění,když jí několikrát praštil.
Přestože Jasmína svého manžela bránila,tak trestu by neunikl.Měl dvě možnosti.Buď by šel na pár měsíců do vězení,protože se dopustil několika trestních přestupků nebo léčení.Umělec musí zaplatit pokutu a podstoupit léčení.





Jasmína Badirová Morelová odcestovala se svou kamarádkou Angelikou Thermopolisovou do Řecka.Chce si zde odpočinout a zapomenout na předešlé události.





Lilith a Imogen si zařizují společné hnízdečko v New Yorku.Zdá se,že jim to spolu klape a rodiče Lilith se stavem své dcery už smířili.

Lilith má teď měsíc a půl dovolené a pak začne točit nový film,který by měl přijít do kin v lednu.Tak se můžeme těšit.

Imogen musí splnit ještě několik zakázek a pak se bude věnovat své přítelkyni Lilith.Znovu začne fotit až na podzim.

Že jim to spolu ale sluší,že?!





La Micha & její panenkyUsmívající se

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...