sobota 1. července 2017

Elyse Jolie Key Pieces 2016




Fashion Royalty - A Delicate Bloom ...
Elyse Jolie Key Pieces - Dressed Doll Gift Set
Limited Edition Size: 800





Rozhodně se nedá říci o této panence,že by byla bůhvíjaká kráska a přesto skončila u mě.Neuvěřitelné žeSmějící se?!Nicméně si myslím,že i tak stojí za mou pozornost.Jméno jí nechám původní,jak originální žeS vyplazeným jazykem?!Už mi se jmény dochází nápadyNerozhodný.Panenka přišla nová,originál zabalená a kompletní.Má moc pěkné oblečení,o tom žádná!Původně jsem chtěla její plesové šaty prodat,ale při reálném zkoumání jsem došla k závěru,že jsou krásné.Skutečně.Jen se bojím,že jejich krásu na fotkách nezachytím?!Hrozně moc se mi líbí spodní prádlo,už víte jak já na spodním prádle ulítávám,takže Vás to nemůže ani překvapitUsmívající se.Oblečení,které má na sobě samotná Elyse je tedy parádní.Jedná se o sukni,top se šálou a sáčko.Nádhera.Pěkně zpracované a ušité,opět žasnu nad precizností jejich oblečků od Fashion Royalty!K panence dále patří spoustu dalších doplňků: 2x střevíčky,šperky,brýle,silonky a kabelka.






Elyse










Lady Elyse Jolie Key Pieces (20. června 1981),

je původem Švédka a patřila mezi aristokracii.Elyse studovala na soukromých školách v Evropě.V mládí byla celkem dost bouřlivá a pro svou rodinu byla ostudou.Ráda chodila na večírky ze kterých se vracela opilá,byla přistižena,když v tom stavu i řídila.Vrcholem ovšem pro její rodinu bylo,když si domů přivedla mladíka a všem oznámila,že se vzali.Mladík Trevor Sheridan byl tehdy začínající herec a lamač dívčích srdcích.Neměl celkově dobrou pověst a navíc nebyl urozený.Rodina ztratila s Elyse definitivně trpělivost a zřekli se jí.

Elyse byla dost mladá,ale naštěstí dostala peníze,které zdědila a s tím si musela umět poradit.Dostala se do modelingu a chvíli působila jako modelka.Zjistila,že práce modelky je tvrdá řehole a žádná zábava,jak si mnozí myslí a po špatné zkušenosti,kdy jí jiná modelka napadla s nožem,definitivně pověsila modeling na hřebík.

Manželství s Trevorem netrvalo ani rok.Podváděl ji na každém kroku.Půl roku od rozvodu se zabil v autě.Jel z večírku opilý a ukázalo se,že měl v sobě i velké množství pervitinu.

Elyse skončila s modelingem a začala pracovat jako asistentka,později se dostala na manažerskou pozici a dnes dělá agentku pro umělce.



























Přeji krásný víkend,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...