sobota 28. listopadu 2020

Elloren





 

Dovolte mi,abych Vám představila novou příběhovou postavu Elloren.

Elloren bude mít časem svůj vlastní příběh,kostru příběhu už nosím v hlavě dlouho.Zatím se bude vyskytovat jen tak okrajově.Jistě si vzpomínáte na Jessy a na fakt,že má sestru a tou bude právě Elloren nebo také zkráceně Ren.

Jen pro připomenutí...Jessy se sestrou nemají hezké vzpomínky na dětství.Jejich matka v podstatě nikdy nedospěla.Potácela se od jedné známosti ke druhé,pořád hledala toho pravého.Nikdy nepochopila fakt,že mezi ženáči,alkoholici a jim podobným nikdy štěstí nenajde.Nikdy neměli peníze.Sestry se nemusely domlouvat,ale obě věděly,že jednou budou žít úplně jinak než-li jejich matka....

Jak žije Jessy nebo spíše tedy v současné době víme.Kdo si nevzpomíná,tak si stačí rozkliknout rubriku panenky v mých příbězích a tam jsou všechny mé postavy a jejich tzv životopis.

Mám pro Vás hádanku.Kde myslíte,že Elloren pracuje nebo čím se živí?!?






Elloren je krásná a sexy.









Malá nápověda.Opravdu to není modelka,i když tvář a postavu na to má.Její nejlepší kamarádkou je Valérie.Teď se ptáte,kdo je zase Valérie?!No,odpověď si musíte najít....







Kdo z Vás odpoví správně,tak mu ZDARMA pošlu dáreček.Bohužel platí jen pro Českou republiku.Počítám jen odpovědi v komentáři pod článkem.Děkuji za pochopení.

S výhercem se případně na podrobnostech domluvím buď to přes mail nebo na fcb.


Přeji krásný víkend,La Micha & její panenky.

18 komentářů:

  1. Že by pracovala v nočním klubu jako její kamarádka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to přesné,ale odpověď beru a uznávám.Ano,Valérie pracuje v nočním klubu jako tanečnice.Elloren dělá společnici.Takže komu dlužím dáreček ;-)?!

      Vymazat
  2. Krásné fotky, Elloren je nádherná.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Elloren to je krásné jméno! Vím kdo je Valerie Ta byla v tom nočním klubu! Takže tam pracuje i Ren? Zajímavé! Jsou to kočky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jméno jsem vybrala podle jedné hrdinky z knížky,kterou jsem v té době četla.Myslím si,že se k ní i hodí.Valérie pracuje v nočním klubu coby tanečnice.Elloren je společnicí.Doprovází muže na večeře,na důležité akce jako doprovod...vše je na domluvě ;-)

      Vymazat
  4. Krásná kočka, nádherné modré prádélko a krásné modré šaty.

    OdpovědětVymazat
  5. Je moc krásná, líbí se mi asi nejvíc v těch plisovaných béžových, je jak víla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.Také se mi v těch šatech moc líbí.Jí bude slušet všechno,věřím že i pytel od brambor.

      Vymazat
  6. wow, kočka. Překvapila, jak krásně jí sedí béžové plisované šaty. A v modrých taky parádní kočka. Prádélko máš vlastní tvorbu? jestli jo, tak seš fakt šikulka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Míšo.Modrá bude její barva,zdá se.To tě zklamu Míšo,fakt tak šikovná nejsem.Prádlo je od Martiny Paurové.

      Vymazat
  7. Je krásná, nejvíc jí sluší šaty od Dashy ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ren má krásny a luxusný šatník. Veľmi sa mi páči najmä v modrých šatách, ale i v plisovaných je kočka, ktorá je ešte viac sexi.😊 Teším sa už na ňu v jej vlastných príbehoch.😎

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji.Ano,ty modré šaty z ní dělají sexy kočku a v těch plisovaných je úplná bohyně.Ještě musím její příběh promyslet a propojit.

    OdpovědětVymazat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....