pátek 13. února 2015

Stará láska nerezaví?!




Nový film 50 odstínů,který se právě promítá v kinech se stal letošním trhákem a lístky jsou stále vyprodané.Kritici dokonce napsali,že se jedná o nejzdařilejší film tohoto žánru,který kdy viděli.
Herečka Devony F. překonala samu sebe a ukázalo se,že lepší náhradnici by jen těžko hledali.Roli naivní studentky,která podlehne dobrovolně svému dominantovi se této role zhostila na výbornou.
Ale jak to má Devony s muži ve svém osobním životě?!
Zaměřili jsme se právě na tohle a došli k zajímavému zjištění.





Na premiéru svého filmu Kněžna,přišla s doprovem a tehdy to byl pro nás neznámý muž,o kterém se nechtěla s námi vůbec bavit.Dnes už víme,že se jedná o velice zámožného Itala,jménem Marco Puccini.
Fotky jsou z archivu.





Muž byl evidentně starší o několik let.





Rozhodně tvořili pár.
Devony vypadala velice zamilovaně a tajemný muž také.





Že by milenecká hádka?!




SOUČASNOST





Sledování se rozhodně vyplatilo,protože jsme viděli toho samého muže,jak večer zaklepal na dveře jejího hotelového pokoje a ráno z nich vycházel.
Devony zůstala ještě pár týdnů po natáčení filmu v Paříži,kde se natáčelo.A kde jí vyhledal její bývalý milenec.Že by stará láska nerezavěla?!





Čekali jsme,až Devony opustí hotelový pokoj.
Byla překvapená,že nás vidí a odmítala se s námi bavit.




Hezký víkend,

La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...