pondělí 23. dubna 2018

Informace k panenkám

Milé návštěvníci.

Stručné životopisy mých panenek,jsem nakonec dala dohromady.Pokud se vám zdá,že tam nejsou všechny,tak buď jsem o nich nepsala protože je už nemám a nebo jsou v předešlých článcích a mě se znovu psát o nich nechtělo.
Nicméně,panenky které jsou momentálně součástí mé sbírky najdete v sekci GALERIE pod názvem Aktuální seznam Fashion Royalty.
Dále pro připomenutí a oživení příběhu či postavy,které v nich vystupovali najdete v sekci RUBRIKY pod názvem Panenky v mých fotopříbězích.

Mou hlavní postavou byla panenka Vanessa Out Sass (Mia),ale myslím si,že už nemám co o ní psát.Je šťastně vdaná,má krásnou holčičku,práci kterou miluje a přátelé na které je spolehnutí.Nechci nic zásadního u ní už měnit,takže bych to ponechala tak jak to je.Ale nebojte se,že o Miu přijdete.Jedná se o mou nejoblíbenější panenku,takže se s ní budeme setkávat (sem tam),jen už nebudou příběhy vyloženě o ní.

Chystám se do nových příběhů a tentokrát se chci zaměřit a to vám můžu prozradit na Christiana a jeho manželku Fallon.Tasmin,Selenu a Rosalie s Danielem.

Další panenky budu spíše fotit jen pro své potěšení a pokud si budu myslet,že to stojí za zveřejnění,tak vám fotky vložím na blog.

Myslím,že je to asi vše,co jsem chtěla říci.Jinak vám děkuji za čas,který tu trávíte a ráda se s vámi zase budu setkávat v dalších nových příbězích.

Přeji hezký pracovní týden,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....