sobota 22. září 2018

Článek z bulváru: Po dlouhé době zase spolu ve společnosti




Christian Von Lamberg v centru Londýna otevíral další luxusní podnik a tentokrát vzal i svou manželku Fallon.






Christian téměř celé léto byl pracovně mimo Londýn.Můžeme se jen dohadovat,co celé to léto dělal a kde trávil čas.S manželkou určitě ne.Ta,začátkem prázdnin měla autonehodu a naštěstí vyvázla jen se zlomeninou a s několika modřin.Odpočívala a dělala vše,co jí poradil doktor.
Celý Londýn si šeptá,že manželé mají krizi.Možná to chtěl Christian vyvrátit tím,že konečně manželku vzal někam sebou do společnosti,ale dobrý tah to nebyl.Každý,kdo má zdravé oči vidí,že jiskra mezi manželi rozhodně chybí a doteky jsou více než-li opatrné,jakoby spíše nucené.






Fallon Von Lambergová je velice krásná žena,přestože to není žádná herečka nebo modelka.Těm v minulosti totiž Christian dával přednost.
Po svatbě také Fallon radikálně změnila účes,kdysi dlouhé a husté vlasy vyměnila za moderní sestřih z polodlouhých vlasů.Rozhodně změna k lepšímu.Se stylem oblékáním jí pomáhá Evelyn,sestřenice Christiana.
Černé šaty nikdy nevyjdou z módy a tyto jsou vážně pěkné,jednoduché a přesto sexy.Fallon si nepotrpí moc na šperky,má jednoduché zlaté náušnice a snůbní prsten.






Christian s Fallon jsou krásný pár a hlavně se náramně dobře spolu fotí,ale ta jiskra tam zkrátka chybí...







V SOUKROMÍ - doma a o několik hodin později






Christian: ,,Páni,kdy jsi to stihla?!Ty jsi vařila?!"

Fallon: ,,Odpoledne.Věděla jsem,že budeš mít hlad,až se vrátíme z té tvé akce.Vařím docela ráda a často,ale nemůžu za to,že tu skoro pořád nejsi!"

Christian: ,,Aha...tak děkuji.A také děkuji,že jsi šla se mnou.Bylo důležité,aby jsi tam byla také.Mimochodem,dnes ti to moc sluší..."

Fallon: ,,Christiane,musíme si promluvit!"

Christian: ,,Dobře,ale necháme to raději až po jídle,jo?!"

Fallon: ,,Jak chceš..."











Fallon: ,,Tak si už můžeme promluvit?!"

Christian: ,,Jistě,to je spěchu...o čem chceš mluvit??"

Fallon: ,,O nás.Vím,proč si chtěl abych na tu akci šla s tebou,ale myslím,že se to stejně nepovedlo.Stejně jako naše manželství..."

Christian: ,,Fallon,o čem to sakra mluvíš?!Otvíráš další láhev?!Budeš opilá!"

Fallon: ,,Na tento rozhovor střízlivá být ani nechci.Dáš si také?"

Christian: ,,Ne,ještě mám.Fallon,co vlastně chceš,řekni to na rovinu."

Fallon: ,,Když jsme spolu mluvili naposledy,pohádali jsme se a já měla autonehodu.Od té doby se úspěšně jeden druhému vyhýbáme,ale tak to dál nejde!Chceš se pořád rozvést Christiane?!?"






Christian: ,,Co to povídáš?A ty chceš Fallon?!?"

Fallon: ,,Ty jsi to naposledy nadhodil..."

Christian: ,,Zjistil jsem,že jsi mi lhala.Docela dost v důležité věci.Měl jsem právo se zlobit..."

Fallon: ,,Jistě a znovu se omlouvám,ale od té doby se nic nezměnilo.Stále děti mít nemůžu!(teď už skoro křičí)Tak,chceš se rozvést ano nebo ne?!?"

Christian: ,,Fallon,jsi už opilá.Já nevím...tenkrát jsem to řekl ze vzteku,ale dnes vážně nevím...Co chceš ty?!?"

Fallon: ,,Tak to jsme dva.Také už to nevím...jdu spát.Dobrou noc."





Takže milé čtenáři,přejete si,abych těm dvěma dala druhou šanci nebo to odpískáme???Rozhodnutí je na Vás a ráda si je přečtu v komentáříchSmějící se.

Krásný víkend,
La Micha & její panenky.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...