úterý 11. září 2018

Celebrity,modelky a známé osobnosti




Alex Morel je už pár týdnů propuštěn z léčebny a zdá se,že je ve skvělé kondici.Přiznal,že si v léčebně prošel peklem a moc ho mrzí,že ublížil lidem,které si to nezasloužili.Jistě mluvil o své již bývalé ženě Jasmíně Badyrové Morelové.Dále přiznává,že poznal spoustu nových a úžasných lidí,se kterýma i nadále plánuje být v kontaktu.
Začal posilovat a udělal si řidičák na motorku.Změnil image a také přístup ke své práci.

Alex se řadí mezi nejlepší umělecké malíře této doby.O jeho díla je veliký zájem.Bohužel díky své práci si sáhl až na samé dno.Měl plný diář termínů,které musel dodržet.Jednu až dvě výstavy za rok,což bylo zkrátka vyčerpávající a zavazující.Jeho záliba k umění se pro něj stala natolik stresující,až sáhl po alkoholu a po drogách,kde nacházel dočasný klid.Bohužel jeho časté výkyvy nálad často odnášela právě jeho žena.

Nyní se rozhodl začít znovu a jinak.Nepodepisuje žádné nové smlouvy,nechává si tzv otevřená zadní vrátka a nezavazuje se k žádnému termínu,tudíž není na něj vyvíjen žádný tlak a lépe se mu pracuje.Když má chuť,tak maluje.Zase se mu vrátila radost ze své práce.
Navíc přijal i lákavou nabídku,zahrát si ve videoklipu v jedné známé hudební skupině.Práce se mu líbila a byla to nová zkušenost.Jistě mu dělalo radost i to,že byl obklopen krásnýmy ženamy.






Alex Morel,umělecký malíř změnil image.






Pracoval po boku dvou krásných žen.






Mladičká modelka Avril nemohla odtrhnout oči od Alexe.On si toho zdá se nevšimnul a Avril nevěnoval přiliš velkou pozornost.






Za to Airla,další modelka a zpěvačka mu lhostejná nebyla určitě.Z ní nemohl spustit oči zase on a všichni tvrdí,že to mezi nimi dost jiskřilo.






Jasmína Badyrová Morelová se společnosti dlouho vyhýbala.Jasmína je bývalou ženou Alexe Morela.Krátce po té,co nastoupil do léčebny,se rozvedli.Vše proběhlo v klidu a hladce.Měli společný byt v Londýně,který prodali a každý si mohl jít svou vlastní cestou.Jasmína o svém bývalém muži nemluví špatně,ale přiznává,že manželství byla chyba a nerada na to období vzpomíná.Nicméně Alexovi nepřeje nic zlého,naopak si přeje,aby byl šťastný.Nejsou v kontaktu.

Jasmína po rozvodu dost cestovala a psala svůj další román.Jasmína pochází z Egypta a narodila se do velmi bohaté rodiny.Otec jí nutil ke sňatku a tak utekla.Nesmí se už nikdy vrátit,čekala by jí smrt.Svou rodinu přivedla do řečí a to se v její zemi trestá smrtí.Napsala pár knih s palčivou tématikou a přesto si její knihy získali srdce lidí z celého světa.Stala se pro ně hrdinkou.Nyní její nový román nese jméno "Cizí žena v cizím světě" a už těď je jisté,že to bude další thák.Minulý týden byl křest její nové knihy a dokonce vystoupila i v televizi,kde měla prostor pro představení svého nového románu.Jasmína dostala nabídku od filmu a chtějí natočit film podle její knihy.Nabídku přijala a tak se můžeme těšit na filmové zpracování a doufat,že se film od knihy nebude příliš lišit.






(Článek jsem psala a vkládala už minulý týden,ale blog hrozně blbnul:článek s komentáři se objevovalimizel...a tak jsem ho smazala.Uvidíme jak dopadne druhý pokus,snad už to bude ok.)

La Micha & její panenkyLíbající

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...