neděle 11. září 2022

Babinec

 


Lovely: ,,Tak já už také jdu domů.Pa zítra na oslavě."

Mia: ,,Jojo,utíkej.Zítra ahoj."




Tasmin také odchází domů,ale Mia využije příležitosti,že tam jsou už samy a tak jí požádá na slovíčko.




Tasmin: ,,Ano,potřebuješ ještě něco?"

Mia: ,,Prosím posaď se.Nezdržím Tě dlouho."





Tasmin: ,,Co se děje?!"

Mia: ,,To bych ráda slyšela od Tebe.Tasmin,nemohla jsem si nevšimnout,že nevycházíš s Lovely,máš proti ní něco?!"

Tasmin: ,,Copak,holčička si stěžovala?!"

Mia: ,,Přesně o tomhle mluvím!Ne,nic mi neříkala,ale mám oči a uši.Jmenuje se Lovely,tak o ní přestaň mluvit jako o holčičce nebo bonbónku,myslíš že o tom nevím?!"

Tasmin: ,,No promiň,ale nevěděla jsem,že máme ve smlouvě se kamarádit?!"

Mia: ,,Ne,to ve smlouvě není.Za to v ní stojí slušné,korektní chování jak ke spolupracovníkům,tak i k zákazníkům a od Tebe očekávám profesionální přístup.Nechci aby tu bylo dusno a hádaly jste se jak v mateřské školce.Nikdo neočekává a ani to nemůžu po Tobě žádat,aby jste byly kamarádky.Chci po Tobě jen úctu a slušné chování.Lovely svou práci odvádí víc jak slušně,klienti jsou spokojení a myslím,že mezi nás zapadla."





Tasmin: ,,Ok,pochopila jsem.Tak mi dej výpověď."

Mia: ,,To si tedy nepochopila.Jen kopeš kolem sebe a nechápu proč,vlastně nikdo to nechápe?Nechci Ti dát výpověď,ale budu muset,jestli nezmeníš své chování k Lovely.Nerada bych o Tebe přišla,protože jsi fakt dobrá,ale Lovely také,tak mě prosím nenuť si vybrat..."

Tasmin: ,,Je to všechno?Můžu už jít?"

Mia: ,,Ano,je to z mé strany vše."

Tasmin se otočila,zabručela nějaký pozdrav a odešla.Mia si jen povzdechla...




DRUHÝ DEN NA OSLAVĚ

Konečně se našel čas,aby oslavily společně Selenino zasnoubení.


Mia se bála,že tu dnes bude dusná atmosféra.Ale musela si už s Tasmin promluvit.Neví,jestli se rozhodla Tasmin změnit chování,ale baví se a když jí Lovely pochválila overal,tak jí slušně poděkovala a dokonce jí řekla,že jí to moc sluší a má krásné šaty.Kupodivu v tom nebyla slyšet ironie.







Oslava se vážně povedla.Plánovaly,domluvily společné nákupy i zkoušku svatebních šatů.V jednom momentu se Mie zatajil dech a to,když se Lovely zeptala Seleny,kdo jí půjde vlastně za svědka.Ulevilo se jí,když Selena označila Tasmin.Nebyla si tím totiž tak úplně jistá,protože Selena se dost s přátelila s Lovely a možná to je ten problém,že Tasmin jen obyčejně žárlí.




La Micha & její panenky.




8 komentářů:

  1. Že by Tasmin jen žárlila? No to se uvidí. Těším se na svatbu to bude nádhera! ?:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hovorí sa, že čisto "ženské" kolektívy sú tie najhoršie.🙄 Klebety, ohováranie, žiarlivosť. Uvidíme, či je to len táto "maličkosť" zo strany Tasmin. Takže ďalšia svadba.🥰 Teším sa na ňu. P.S. ten biely overal mám aj v šatníku bábik.😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To můžu potvrdit.Celý život dělám převážně v ženském kolektivu a hrozný,taková faleš se nevidí!!Bílý overal má již mnoho sběratelů.

      Vymazat
  3. Holkám to moc sluší. Akorát mi to chování Tasmin přijde opravdu zvláštní, jak korouhvička...

    OdpovědětVymazat
  4. Som zvedavá, čo je za tým, ale teším sa na svadbu 😍

    OdpovědětVymazat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....