čtvrtek 6. července 2023

Svatba roku Elloren & Alejandry


Je to tak.Skutečně proběhla dobře utajovaná svatba mezi topmodelkou Elloren a její přítelkyní miliardářkou a designérkou šperků Alejandrou.Dnes se k nám dostali tyto fotografie a rádi je ukážeme i Vám.

Svatba proběhla 1.červnence 2023 v sobotu.Jen velmi v úzkém kruhu rodiny a přátel.




Je nám známo,že Alejandra navrhla jak pro sebe,tak i pro Elloren šperky právě pro tuhle příležitost.




Elloren byla překrásná nevěsta.Nádherné šaty se závojem navrhla a ušila kamarádka Devony,která má svou vlastní módní značku v Paříži.Jednoduchá svatební kytice růží doplňovala celek.









Kamarádka Devony nemohla chybět.Je úspěšnou módní návrhářkou a o její modely mají zájem už i celebrity.Na svatbu jí doprovázel její velmi bohatý manžel Paulo,který si velmi střeží soukromí a celkově se fotoaparátům vyhýbá,jak nám je známo.




Jessy,sestra Elloren je překladatelka - ovládá několik jazyků.Se sestrou mají velmi blízký vztah.Na svatbu jí doprovázel její manžel bohatý dědic a specialista přes IT techniku Gabriel.







Gratulujeme a přejeme štěstí!!





Elloren se seznámila s Alejandrou na horách,když tam trávila vánoční dovolenou.Byla to láska na první pohled říkají obě.Nikdy svůj vztah netajily.Alejandra coby známá a velmi bohatá pomohla Elloren dá se říci na výsluní.Když se seznámily,Elloren studovala sociální vědy a pracovala jako recepční.Alejandra představila svou přítelkyni správným lidem a nechala to osudu.Elloren je dnes úspěšnou topmodelkou.




Společná fotka před odletem na svatební cestu....


La Micha & její panenky
 

6 komentářů:

  1. Teda to je překvapení! Dlouho nic a najednou svatba! Ale holkám to sluší! Elloren má úžasný vlasy! Šaty jako princezna! Alejandra je romanticky elegantní. A hosté jsou taky vyfiknutý :) Moc hezké a povedené, přeji hodně štěstí ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad aspoň příjemné překvapení doufám.Vůbec nestíhám,pořád doháním resty.V hlavě mám spoustu nápadů na nové příběhy a pokračování těch starých,ale čas je prevít.Moc děkuji!!

      Vymazat
  2. Nádherné nevesty obe :-) Elloren je prenádherná, ako princezná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fíha, to je téda prekvapenie.😯 Elloren sa nám zamilovala a aj rýchlo vydala. Mala krásne šaty. Aj prostredie bolo honosné, kde sa svadba konala.😊

      Vymazat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...