čtvrtek 20. listopadu 2014

Marco Puccini




Marco Puccini (15.listopadu 1977).

Narodil se v Římě,do velice vážené a společensky vysoce postavené rodiny.Jeho otec je spolumajitelem italské národní banky.Marco je ze tří dětí a z nich je on ten nejstarší,má dvě sestry.
Marco je bankéř a ekonom,studoval stejné školy,jako jeho otec.Vystuduval na univerzitě La Sapienza a dále pokračoval ve studiu na Massachusettském technologickém institutu.
V osobním životě se mu zase tak moc nedaří.Matka je vážně nemocná,otec má vysoké ambice a očekává je i od svých dětí.Je pyšný na svého syna,který šel v jeho stopách.Dcery jsou pro něj zklamáním.Prostřední dcera se stala novinářkou,místo aby vedla podnik po matce,která onemocněla.Nejmladší dceru vykázal z domu,protože se začala živit jako modelka,což je pro něj pohoršující.
Marco je rozvedený,což se jeho otci příliš nezamlouvalo,ale časem se uklidnil.Marco se neoženil ani tak z lásky,ale spíše proto,že se to tak nějak hodilo jeho otci a otci jeho už bývalé manželky.Šlo o majetek a peníze,jak jinak?!
Marco je přátelský,ale příliš lidem nedůvěřuje.Zkrátka nevyzpytatelný.Rád by měl vše pod kontrolou a ve vztahu je hodně majetnický a žárlivý,od své partnerky vyžaduje naprostou věrnost.Má rád peníze,luxus a pohodlí.Kdysi snil o tom,stát se lékařem.Ve volném čase rád plave a hraje tenis.Rád čte.









Dlouho jsem váhala,zda mu zrušit původní účes.Docela se mi v něm i líbilMrkající.Zkoušela jsem různé variace,nakonec jsem ponechala tentoUsmívající se.Jak se Vám líbí nyní?!





"Ta Mia...pořád na tu ženskou musím myslet?!Co to do ní vjelo,to s každým takhle flirtuje?!Proč jsem vůbec někam jezdil?!Jenže Anna by přemluvila každého!!!Co mi to vlastně Anna povídala o Mie...,že vlastní designérské studio,navrhla jí ložnici,pochází z Irska...no...temperamentní tedy je a páru má také....,myslím že říkala,že je sama,ale takové ženské jako je Mia,tak ty samy nejsou nikdy!!!A já jí políbil....,musím říct,že možná právě proto teď o ní tak moc přemýšlím a proč vlastně?!Už jí stejně nikdy neuvidím..."





"Raději půjdu ještě pracovat..."























"Proč pořád musím myslet na toho náfuku?!"




La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...