úterý 17. května 2016

Angelika Thermopolisová



Angelika Thermopolisová,

je manželkou bohatého podnikatele Thomase Thermopolise.Žijí v přepychovém sídle v Londýně a patří k místní smetánce.Jsou manželé už pěknou řádku let a přesto je jejich manželství bez dětí.Zdá se ovšem,že jim to tak vyhovuje.Thomas je postarší pán a má jistě hodně práce ve svém podniku a i v jiných aktivitách,ve kterých se angažuje a jeho krásná,mladá žena ho prezentuje na většinu společenských akcí.

Angeliku jsme mohli vidět hned dvakrát,ve společnosti slavných a bohatých,kde zastupovala svého manžela,který se opět omluvil.




Na charitativním večírku,který se konal v New Yorku minulý měsíc,nesměla Angelika chybět už z důvodu,že její manžel věnoval této charitě dost tučnou sumu peněz.Je to také velkou společenskou událostí,kde se potkávají slavní a bohatí.Potkat zde můžem modelky,herečky,zpěvačky,senátory atd...
Angelika na tento večírek zvolila krátkou sukni s topem od návrhářky Lali a lodičky se šperky jsou od firmy FR.Vlasy nechala volně rozpuštěné.Měla opět dokonalý make-up s manikůrou.








Angelika je krásná žena.








Na další akci se ukázala minulý týden v Londýně,kde se otevíral nový dětský domov a který sponzoroval z velké části její manžel Thomas Thermopolis.I na této akci jí to velice slušelo a opět se nevyhnula fotografování.
Angelika měla na sobě krásný model od návrhářky Lali,lodičky a šperky jsou opět firmy FR a krásná kabelka je od firmy Mattel.












Moc se nám líbilo její sáčko.




Angelika Thermopolisová





Mějte se krásně,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...