čtvrtek 22. prosince 2016

Vánoce



U Marca a Mii

Ještě než začnou Vánoce a všichni se rozprchnou,tak Mia s Marcem pořádali menší posezení s rodinou.

Pozvání přijala i Devony.Je sestřenicí Mii.Kdysi chodila s Marcem,ale jeho rodina si jejich vztah nepřála a Devony si nechtěla zničit kariéru herečky a tak utekla.Po letech se opět setkávají,ale Marco je zadaný.Chodí s Miou,která je sestřenicí Devony.Zdá se,že nikdy nezemřelo to,co bylo před léty a tak se Marco zaplétá do lží a nevěry.Mia se dozví o jejich románku a rozejde se s Marcem.Marco si včas uvědomí,že románek s Devony mu za to nestál a Mia je jeho skutečnou životní láskou a tak se rozhodl o ní bojovat.
Devony se dávno smířila s tím,že Marco a Mia patří k sobě.
Devony na Vánoce odlétá do New Yorku,kde žije její otec.Později pojede navštívit i svou matku,která žije v Irsku.Rodiče jsou rozvedeni.

Elena,nejmladší ze sourozenců Puccini dávala Mie celkem zabrat.Naštěstí Marco zasáhl a nastolil pořádek.Elena i o Vánocích bude mít napilno.Patří mezi nejlepší modelky a dostala pozvání na různé akce,kterých se ráda zúčastní.





Devony a Elena





Anna je sestřenicí sourozenců Puccini a také velmi dobrou kamarádkou Mii.
Svátky bude trávit v rodné Itálii.

Vanessa je sestrou Marca a Eleny.Vánoce bude trávit také s rodinou v Itálii.S otcem se moc nemusí,ale chce vidět hlavně svou nemocnou matku.





Mia s Marcem stráví svátky u ní doma v Irsku,při zpáteční cestě se Marco zastaví v Itálii za svou matkou,ani on s otcem moc nevychází a zvlášť,když nesouhlasil,aby se Marco oženil s Miou.Marco už otce nebude poslouchat.





U ROSALIE





Rosalie:,,Možná to nebyl nejlepší nápad...měli jsme možná zůstat doma?!"

Daniel:,,Rose,neblázni.Máma s tátou se na nás moc těší.Slíbil jsem jim,že přijedeš také.Nemůžeš jim dát košem!Mimochodem,moc Ti to sluší."

Rosalie:,,Děkuji,ale tím téma neodvrátíš.Moc dobře víš,proč se mi tam nechce!Vaši jsou fajn a Irsko je krásné,ale bude poprask,až se tam setkáme s Marcem a Miou a toho se docela bojím!"





Daniel:,,Já tě nedám,patříš ke mě a už do naší rodiny.Marco s Miou se s tím budou muset smířit.Budou to krásné Vánoce,uvidíš!"

Rosalie:,,Když myslíš...raději půjdem už jíst nebo jsem to kuře pekla zbytečně.Po večeři musím ještě jít balit."

Daniel:,,No...kuře s pečenýma bramborama si dám rád,ale to balení by mohlo počkat..."









Přeji všem moc krásné VánoceUsmívající se,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....