čtvrtek 1. prosince 2016

Když miluješ,není co řešit




Imogen Be Daring,

je izraelská modelka.Narodila se v Tel Avivu 15.listopadu 1995.Její rodiče jsou lékaři a celkem moderní lidé.S modelingem začala ještě jako dítě a už ve čtrnácti letech uzavřela smlouvu s modelingovou agenturou Elite Models.Nyní pracuje pro Nu Face Agency London.Žije střídavě v Londýně a v New Yorku.
Její pravé jméno neznáme,vystupuje pod uměleckým jménem.





Lilith Sparkle (19.října 1995),

je dcerou slavných rodičů.Její otec Adam Sparkle je režisér a scénárista.Matka je velice slavnou a známou herečkou Eden Sparkle.Lilith je jedináček a chodila do soukromých škol.I ona se věnuje herectví.

Jako dítě si zahrála v televizních reklamách a v různých spotech.Později dostala svou první roli v televizním seriálu Život v L.A.Pak následovaly další seriály a filmy,ale její největší role nastala,když přijala nabídku ve filmu Padlý andělé,kde měla hlavní roli a ta jí teprve otevřela dveře a lepší nabídky.





Už dlouho se spekulovalo o tom,že tyto dvě mladé ženy,jsou více než jen kamarádky.Imogen nikdy lásku k ženám netajila.Co,ale na to řeknou rodiče Lilith,která to skrývala?!
Viděli jsme je v jednom klubu pro mladé v New Yorku,kde se k sobě opravdu měli a bylo vidět,jak to mezi nima jiskří.








La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....