středa 19. března 2014

Cynthia Rowley Barbie Doll 2005

Designers - Cynthia Rowley Barbie Doll 2005.
Gold Label.
Tvář Lara/Ana.


Ženě jménem Cynthia Rowley,bylo pouhých sedm let,když navrhla své první šaty.Cynthia se zaměřuje na boty,pánské a dámské oblečení,džíny,doplňky a má i svůj parfém.Butiky s jejím jménem jsou v New Yorku,Los Angeles,Chicagu,East Hampton a v Japonsku.

Koketní,zábavná a neuvěřitelně ženská,tak to je panenka Cynthia Rowley Barbie Doll.Krásné šaty ke kolenům,bez rukávů,jsou skvělou inspirací pro jaro.Moderní,praktický a šik kabát se hodí pro nestálé jarní počasí.K panence patří i další zajímavé doplňky,jako jsou růžové,páskové střevíce,nákupní taška ještě s jedním párem bot.Kabelka s penězi,rtěnkou a mobilem.

Tuhle pro mě nejkrásnějši Laru,jsem obdivovala od počátku jejího zveřejnění.Né jen pro její krásné oblečení a super doplňky,ale pro krásnou malbu její tváře.Je to věc názoru,ale zrovna tato Lara patří mezi mé NEJOBLÍBENĚJŠÍ!Líbí se mi i její vlasy s rafinovanou ofinkou.Prostě skvěláUsmívající se.Psík nebyl součástí panenky,ale tak nějak se mi k ní líbí.


Arianna


Arianna má úžasné šaty.


Oblečení je z pěkné látky a šaty mají zapínání na patentky.


Tvář Lara/Ana,ale má Arianna.


Arianna se svým přítelem Danielem a s pejskem jménem Figaro.Daniel bude v příštím článkuSmějící se.


Tak snad se Vám článek o Arianně líbil a můžete se těšit na jejího příteleRozpačitý.
Ještě Vás chci poprosit,aby někdo z Vás v komentářích napsal o jakou tvář se jedná,myslím toho Kena.Přiznám se,že já to opravdu nevímSmějící se.DěkujiMrkající.

Děkuji za Vaší pozornost,La Micha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....