čtvrtek 24. července 2014

Arianna Di San Tibaldo

Principessa Arianna Di San Tibaldo (18.4. 1994) se narodila do královské rodiny vznešeného rodu Tibaldů.
Rodina Tibaldo už po staletí vládne Itálii.
Arianna pochází z dvojčat a její mladší sestra se jmenuje Rafaela.Arianna je budoucí královnou.Královna Lillian,jejich matka se narodila do tohoto vznešeného rodu a kdysi způsobila skandál,když se provdala za známého herce Alexandra Rossiho.Nutno podotknout,že jejich manželství nedoprovázejí žádné skandály a zdá se být jejich svazek šťastný.
Obě principessy vyrůstaly za palácovou zdí a před veřejností se příliš neukazovaly.Nicméně sem tam něco se dostalo i do tisku.Za nemalý rozruch mohla principessa Rafaela,která si nedělá příliš těžkou hlavu z protokolu.Ráda se chodí bavit a často to přežene s pitím,dále byla vidět i s několika mladíkama a svou rodinu tím přivádí do velkých rozpaků.Různé zákazy a prosby od rodičů zdá se nebere v potaz.
Arianna je pravým opakem své sestry.Na veřejnosti se vždy usmívá a dbá na etiketu.Je milá a otevřená lidem.Je velice oblíbená a ženy často se jí chtějí podobat,ať už vzhledem či oblékáním.
Principessa Arianna je zasnoubená s hrabětem Danielem Redgrawem.Není to domluvený sňatek a oba se do sebe zamilovali.Svatba je naplánovaná na rok 2015,ale přesný termín se nám nepodařilo ještě zjistit.






Principessa Arianna Di San Tibaldo





Zásnubní prsten





Arianna je velice krásná.



















Hrabě Daniel musí být hrozně šťastný,když jeho budoucí žena je příští královna a ještě tak nádherná.









Principessa Arianna se svým snoubencem Danielem.




UPOZORNĚNÍ!!!Vše,co jsem zde napsala je pouze výplod mé fantazie!



Děkuji za Vaší pozornost,snad se Vám principessa líbilaUsmívající se...

Přeji hezký den,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....