úterý 15. července 2014

Mia

Hezký den,

mám tu pro Vás několik fotografií ze života Mii.




Vím,že je léto a kožich se nehodí,ale nebudem čekat do zimyMrkající...
Řekla bych,že jí velice sluší...





Moc se mi líbí její oblečení,které je precizně a do všech detailů vypracované.
Původně jsem se obávala,že se zase bude jednat o šaty,naštěstí se jedná o sukni a samostatnou halenku.Je to skvělé,protože to zkusím různě kombinovatUsmívající se.





Má krásný profil.Líbí se mi její náušnice.





Mia spěchá na schůzku se svou novou klientkou.





Krásná Mia










Mia se dostala do Paříže kvůli studiu a velice si to zde oblíbila natolik,že se rozhodla zůstat.Její rodina jí její rozhodnutí trochu vyčítá.
Mia si pronajala menší byt i s vybavením za velmi slušnou cenu a na pěkném místě.Jejím snem je do budoucna si koupit svůj vlastní byt,ve kterém by se mohla zařídit podle sebe a svého vkusu.Mia chová dva kocouři,které ráda hýčká a rozmazluje.





Tyto krásné šaty,jsem koupila od Katky (moc děkuji),výhradně kvůli Mie.Bála jsem se,aby je oblékla,ale jak vidíte,tak anoUsmívající se.Moc jí sluší a mám jí v nich ráda.





Mia si vybrala tento byt i kvůli tomu,že svou zatím malou firmu má pár metrů od svého domova.
Mia pracuje často i 12 hodin denně.Její práce spočívá v tom,že s klientem probere jeho požadavky a přání,musí vidět byt nebo část,kterou má změnit a také se dohodnout na konečné částce,kterou klient je ochotný investovat do rekonstrukce.Vypracuje podrobný návrh a plno hodin také pracuje na počítači,který jí dost pomáhá při její práci.Dále se znovu setká s klientem kde předloží svůj návrh a znovu prodiskutují,až teprve,když klient je spokojený,může se pustit do rekonstrukce,vše nedělá sama,to je jistéUsmívající se.Rozhodně to nefunguje tak,že si dělá co chce a pak do nového přivede klienta.





Její milovaný kocour:Zlatá Angora,jménem Luis.
Moc se mi líbí prsten,který patří k výbavě Mii.





Čas od času si jde Mia užít krásy nočnní Paříže.





Mia je kráska.
Ženy jí často závidí a muži jí obdivují a miluji.









Děkuji za Vaší pozornost.
Krásný den,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....