neděle 6. července 2014

Charlotte Caronová - Monacká princezna

Charlotte Caronová se narodila 3.září 1995 a patří do královské rodiny.Ona sama má titul Monacká princezna.

Charlote má staršího bratra a mladší sestru.Jsou dost bohatí a zaopatřený na celý život,že nikdo z nich by nikdy nemusel pracovat.Přesto Charlotte navštěvovala ty nejlepší školy ve Francii a jejím snem je mít vlastní módní butik,protože Charlotte sama navrhuje a šije oblečení a také i kabelky.
Mluví francouzsky,italsky a anglicky.
Její život není nudný a je neustále obklopena přáteli a různě cizími lidmi,ženy jí vyhledávají pro společnost,aby jim poradila jak se oblékat apd a muži pro její krásu a tajemnou auru,která jí obklopuje.Je neustále středem pozornosti a často je zvána na večírky nebo i sama je pořádá.
Pokud zatouží po samotě a klidu,tak se ráda opaluje,plave nebo hraje na harfu.
Charlotte je žena,která svou krásou přitahuje neustálou pozornost.Její štíhlé,dlouhé tělo do bronzova opálené probouzí žárlivost u všech žen.Pečlivá manikůra na rukách i nohách je samozřejmností.Charlotte má krásnou tvář,kterou ještě zvýrazní dokonalým líčením.Vlasy jsou její pýchou,krásné,dlouhé,rovné a hebké.Zkrátka,Charlotte by se mohl závidět jak její život,tak i její krása.
Má dlouholetého přítele,který je také Francouz a je to herec.Často se rozcházejí a zase rychle usmiřují.

(Cokoliv jsem zde napsala,je to jen má fantazie a nemůžete to brát vážně.Vše je smyšlené,neopírá se to o žádný reálný základ!!!)





Charlotte Caronová









Charlotte si do Monte Carla pozvala jednu z nejlepších právniček,aby jí pomohla s jistou záležitostí.Annu vzala i na jeden luxusní večírek.










Charlotte má na sobě jeden ze svých modelů,které si navrhovalaMrkající.




















Děkuji za Vaší pozornost.

Hezký den,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....