pondělí 30. června 2014

Život Anny

Hezký den.

Jistě Vás zajímá (aspoň doufám),jak si žije Anna.Mám tu několik momentek z jejího života a snad se budou líbitMrkající...





Anna v saténovém župánku.





Asi Vás zajímá,kde seriózní a skvělá právnička jako je Anna,přišla tak k choulostivým fotografiímNerozhodný?!

Na vysoké se zapletla s jistým fotografem a pár měsíců spolu chodili,ale Anna zjistila,že není takový,jak se domnívala a tak se s ním rozešla.Nelíbilo se mu to.
Ještě,když Anna byla do něj zamilovaná,tak se od něj nechala fotit,nenapadlo jí,že by fotky mohl nějak zneužít v její neprospěch.Vydírá jí a prosí,aby se vrátila.
Anna je však bojovnice a zastrašit se jen tak nedáMrkající!!!





Anna je cílevědomá a pracovitá.Je skvělou právničkou a je velice vyhledávanou,jak mezi chudou vrstvou,tak i tou bohatou.





Anna miluje eleganci a pečlivě si vybírá oblečení do kanceláře.




















Anna moc volného času nemá.Buď má schůzky,pracuje na nějakém případu nebo je u soudu.















Ve volném čase vymění svůj střízlivý šatník za trochu té extravaganceMrkající.





Anna je momentálně bez stálého přítele a docela jí to i vyhovuje.Díky své práci,je neustále v kontaktu s lidma a tak v soukromí příliš společnost lidí nevyhledává.Doma si ráda čte a pokud jde ven,tak se ráda prochází městem,nebo si zajde do kavárny na dobrou kávu se zákuskem či dobrou večeři do restaurace.Má pár kamarádek a kamarádů,ale ty jsou bohužel různě ve světě,takže se vidí z řídka.Vlastně samoty si užívá.Někdy si řekne,že by jsi mohla pořídit nějaké zvíře,psa nebo kočku,ale pak si uvědomí,že přeci jen je hodně hodin z domu pryč.










Někdy si večer Anna nezávazně jde sednout na večeři s nějakým mladým mužem.Nejde o postelová dobrodružství,taková Anna není.





Nebo si také zajde do nějakého podniku na skleničku dobrého vína a poslechnout hudbu.





Vím,že plesová sezóna už dávno skončila,ale neodolala jsem,abych jí nevyfotila ve velké róběS vyplazeným jazykemMrkající...


















Anna má klientelu i ve světě.Momentálně zastupuje i bohatou dědičku Charlotte,která žije v Monte CarluMrkající.





Nedávno Vanessa navštívila v Čechách svou sestřenku Annu a nyní přijela navštívit Anna svou rodinu v Itálii a také i Vanessu.





Anna u své sestřenice Vanessy.

Anně se moc líbí,jak si zařídila její sestřenka nový byt a dozvídá se,že jí ho navrhla jedna skvělá bytová designérka,která zrovna začíná rozjíždět svůj obchodMrkající.









Anna neodolá a když už je zase v Itálii,tak si koupí kvalitní,chutné víno a luxusní střevíčky,které hned vezme na nohyMrkající.









Anna často dostává pozvání na večírky a recepce a v jejím vlastním zájmu je,když aspoň na pár hodin se ukáže.









Děkuji Vám za pozornost.Snad článek nebyl přílíš dlouhý,ale už Vám dám zase na chvíli s Annou pokojMrkající.

Přeji krásný den,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...