středa 9. července 2014

Vanessa Pucciniová

Vanessa Pucciniová se narodila 15.listopadu 1986 v Itálii.
Je sestřenicí Anny.

Vanessa jako malá navštěvovala baletní hodiny a v budoucnu se chtěla věnovat baletu i nadále.Bohužel se ukázalo,že nemá na to být primabalerínou a tak si Vanessa našla nový cíl a studovala žurnalistiku.
Ráda čte,stále se zajímá o balet a miluje staré filmy.Je vegetariánkou.
Pochází z velice zámožné rodiny,otec pracuje jako bankéř a má svůj podíl v bance a matka vlastní malý hotel s restaurací.Vanessa má ještě dva sourozence,staršího bratra a mladší sestru.Vanessa se odstěhovala od rodičů a pronajala si menší byt kousek od své práce.Její práce jí dost uspokojuje,i když často musí i kvůli práci cestovat do zahraničí.
Co se týče jejího osobního života a mužů,nedávno se rozešla se svým dlouholetým přítelem Davidem.Možná i kvůli nedostatku času,protože Vanessa bydlí v Římě a David žije v New Yorku.
Vanessa je velice tajemná a těžko popsatelná žena.




Také se Vám chci pochlubit s novým kostýmkem,který jsem si koupila od paní Jany E.

Zakoupila jsem ho speciálně kvůli Vanesse.Neoblékne oblečení od Barbie s tělem model muse a jen ty oblečky od starších typů tělíček Barbie,takže její šatník je skromný.
Kostýmek se skládá ze sukně,kabátku,černého klobouku a kabelky.Hezká práce.














Detail na kabátek a kabelku.









Její milovaný psík jménem Tobi.













Děkuji za Vaší pozornost.
Přeji krásný večer nebo dobrou noc,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....