neděle 31. prosince 2017

Rivalky



Elyse Pieces,kdysi patřila mezi velké pařmenky a nenechala si ujít žádný večírek.Dnes naopak je zázrakem jí na nějakém tom večírku vůbec potkat.
Elyse patřila mezi modelky a měla skvěle našlápnutou kariéru.Bohužel při jednom útoku,kdy na ní zaútočila jiná modelka nožem se psychicky zhroutila a dala vale modelingu.Dnes je skvělou manažerkou a agentkou pro umělce.Zastupuje spoustu známých celebrit.Dnes na akci doprovázela svého svěřence a to skvělého fotografa Daniela Bennetta,který tu plnil své pracovní povinnosti.

Elyse to moc slušelo.Obvykle se takto neoblíká,ale tento styl jí moc sluší.Možná má novou stylistku?!?Kdoví.Skládaná sukně s chlupatým kabátkem působí velice moderně a šik.Nezapoměla ani na skvělé doplňky.Bravo.










Connie Carlsson pořádala módní přehlídku a večírek na konci roku v jednom.Daniel Bennett má smlouvu ve které se zavazuje,že bude fotit přehlídky a vše,co si bude Connie,majitelka módní agentury přát.

Veškeré peníze z prodaných šatů putují vyjímečně na charitu.Connie má v plánu,že i výtěžek z fotografií půjde na jistou charitu.U Connie tohle gesto není zvykem.

Connie dnes byla až střízlivě oblečená.Je u ní známo,že na večírky a přehlídky chodí vždy vyzývavě oblečená.Ačkoliv dnes tomu tak nebylo,tak přesto budila pozornost médií.





Mezi Elyse a Connie vždy byla rivalita.Kdysi se spolu dělily o přehlídkové molo a dnes mají mezi sebou rozepře kvůli stejnému muži.Daniel Bennett býval milencem Connie,není to žádné veřejné tajemství,to ví každý.Zrovna tak není tajemstvím,že Connie ho kdysi opustila bez vysvětlení.Daniel její odchod nesl těžce.Dnes pro ni pracuje.Elyse jako jeho agentka se snaží,aby obě strany byly spokojené a zároveň minimalizuje setkání těch dvou.

Bohužel čas od času se hádkám nevyhne nikdo z nich a minulost jim dost zasahuje do nynější spolupráce.Daniel chce rozvázat pracovní poměr s agenturou a chce být zase na volné noze,což se nelíbí Connie a Elyse se snaží najít kompromis.Brzo následovala hádka a všechny tři zmizeli v kanceláři Connie C.

Přehlídka se povedla a šaty se vyprodaly.Daniel měl plno práce s focením a slibuje krásné fotografie.Večírek pokračuje i bez nich...





La Micha & její panenkyUsmívající se

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....