sobota 30. prosince 2017

Selena Vargas de la Vega




Selena Vargasová (celým jménem:Selena Vargas de la Vega) se narodila v Barceloně v roce 1994,dne 17.října.

Selena pochází z velmi dobré rodiny.Otec vlastní firmu s nábytkem.Jejich značka je známá již po celém světě.Nabízejí luxusní a velice krásný nábytek.Její matka byla kdysi slavnou herečkou.Zabila se v autě,když bylo Seleně pět let.Pitva ukázala,že řídila opilá,zda šlo o nehodu nebo se zabila úmyslně se neví.
Otec se později znovu oženil.Jeho nová manželka pocházela ze Švédska a byla to vdova,která sama vychovávala syna.A tak Selena získala nevlastní matku i s nevlastním bratrem.

Selena vystudovala prestižní školy architektury a desingu v Londýně.Pracovala pro velmi dobrou firmu s dobrým jménem a ohlasem ve světě,ale necítila se ve firmě dobře,protože jí obtěžoval její vedoucí,majitel firmy.Začala se tedy ohlížet po jiné práci a pak dostala skvělou pracovní nabídku.Měla jen jeden malý háček.Pokud by nabídku přijala,musela by se přestěhovat do Paříže.Měla čas si to promyslet,nástup by byl od poloviny ledna.

Nová pracovní nabídka jí zaujala a líbila se jí.Byla to nová výzva a nabízeli se nové možnosti.Musela si sehnat nové bydlení v cizím městě a zařidit spoustu věcí,ale byla už rozhodnutá,že práci vezme.Majitelka studia jí byla moc sympatická a věřila,že nebude mít problém ani s její kolegyní.

Selena je mladá a pěkná žena,takže nemá nouzi o muže,ale bohužel zatím nepotkala žádného,který by jí natolik oslovil,aby se s ním usadila.Pár známostí sice měla,ale nešlo o nic vážného.Vlastně ještě nikdy nebyla zamilovaná.

Selena nepije nikdy žádný alkohol.Má ráda jídlo,ale sladké moc nemusí.Má ráda pohyb a tak se věnuje různým sportovním činnostem.Miluje hudbu,jakoukoliv.Také má ráda módu a ráda nakupuje oblečení.






Selena Vargasová (Celým jménem:Selena Vargas de la Vega)






Selena







Přeji pěkný víkend,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....