sobota 29. února 2020

Barbie BMR 1959,Millie




Ano,ano,i já propadla kouzlu této panenky Barbie.Nedalo se tomu uniknout,všude na mě vyskakovala její půvabná tvářička a tak jsem zkrátka také neodolala.V originální podobě se mi nelíbí,ale když jsem jí viděla převlečenou a mnohdy i přečesanou,tak jsem došla k závěru,že to s ní risknu.
Panenka mi dorazila v pondělí a v průběhu týdne jsem Vám jí nafotila.Vděčím za ní Míše,jak jinak a tím to jí také moc děkuji.

Panenku navrhl Carlyle Nuera.Jedná se o výstřední kolekci 90.let,takže zářivé barvy a hip hop style.Tělo má plně celokloubové,což je úplná paráda kvůli pohybu,ale po vzhledové stránce už taková paráda to není.Tělo postrádá boky,pas,zadek,nevýrazná prsa,zkrátka postrádá ženskost a obléknou panenku do chlapeckého,tak jí můžu vydávat za chlapce.Trochu mě to rozladilo a dokonce jsem uvažovala nad tím,že jí pošlu dál,ale nakonec k tomu nedojde,protože má přeci jen líbezný obličej a ta kudrnatá hříva jí dělá něčím zajímavou.Jsem prostě zvyklá na jinou ligu,FR panenky mají smyslné tělo a působí prostě ve všem sexy,což u těhle panenky toho na fotkách asi ani nedosáhnu.
Překvapilo mě,že se jedná o sběratelskou panenku z kolekce Black Label,dle mého názoru na to nemá a obzvlášť,jak jsem četla v různých diskuzích na fcb,že malba obličeje je dost mimo,šikmé oči,jedno oko větší než-li to druhé,nesouměrná ústa,obočí je šejdrem,to by se stávat zkrátka nemělo!A už vůbec né u těch sběratelských,výrobce by měl s tím něco dělat!!
V zahraničí se jedná o velmi úspěšnou kolekci,u nás zase o tolik úspěšnou kolekci nejde,ale je pravda,že právě tvář Millie si získala asi nejvíce srdcí i u nás.

Tak a jdeme se podívat na tu mou Millie (ještě nevím,jestli jí dám nové jméno)....






Krabice se mi líbí,je taková originální.











Oblečení je hrůza,těšila jsem se jak jí převleču do toho svého...Vlasy jsem jí zatím nechala být,ale časem je asi upravím jinak.






Pro oblečení nebudu mít využití.Naštěstí mám svou vizi v čem jí vidím.






První focení se moc nevydařilo.Nejspíš jsem jí moc nasvítila a měla jsem využít asi i jiné pozadí.






Oblečení je od Jany Edrové,kromě tedy lodiček.






Druhé focení dopadlo už lépe.Šaty jsou od Barbie Look a moc dobře jí nesedí,ale sluší jí,aspoň tedy myslím.






Je hezoučká.











Pár typů na jména mám,co si myslíte o Adrianě,Emě nebo Millie?!Díky.






Mějte se krásně a užívejte volna,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....