neděle 9. února 2020

Lukas Frost




Lukas Frost se narodil 28.června 1989 v USA,New York.

Má Irské předky a část jeho rodiny žije v Irsku.Jeho otec je voják a matka ženou v domácnosti.Mají jediné dítě a tím je právě Lukas.Rodiče žijí v New Yorku.
Lukas studoval prestižní vojenskou školu West Point (vojenská škola se sídlem ve státě New York a zároveň je to název mnoha měst,obcí v USA).Bohužel k velkému zklamání jeho otce vojenská škola pro Lukase nebyla tím pravým ořechovým,přestože školu dokončil s nejlepším výsledkem.Lukas se čirou náhodou dostal k modelingu a zde né jen uspěl,ale zdá se,že tu našel i svou budoucí ženu.

Přestože se začal modelingu věnovat skoro až ve třiceti,tak sklízí velké úspěchy.Rozhodně nepatří mezi klasické hezouny.Jeho ocelový pohled a celkově tvrdé rysy v obličeji však zaujmou každého a dokázal z toho udělat svou přednost.

V modelingu se seznámil se slavnou modelkou Elenou Puccini,začali spolu chodit a krátce na to oznámili své zasnoubení.Datum svatby zatím neoznámili,tedy pokud se nebudou chtít vzít tajně,což by byla velká škoda - pro nás.

O Lukasovi se ví,že je trochu prchlivý a né jednou vyprovokoval rvačku,přesto vždy dokázal vyváznout bez trestu.Má rád zbraně a ve volném čase chodí na střelnici.Věnuje se běhu a plavání,nenávidí čas strávený ve fitku,ale čas od času zajde i tam.






Lukas Frost má dobře vypracovanou postavu a jeho ocelový pohled přitahuje hodně žen,ale zdá se,že ho jiné ženy nezajímají a je skutečně věrný své snoubence Eleně.






LUKAS FROST
















Jeho snoubenka Elena Puccini.







La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....