neděle 4. dubna 2021

Cover Story Veronique Perrin - má Devony




 

Integrity Toys Legendary 2020 Convention:The Style Lab Collection

Cover Story - Veronique Perrin - Nude Doll

Panenka byla vyrobena k 25 výročí,400 kusů








Na tuhle kočku jsem čekala tři měsíce,než dorazila.Stála za to čekání.Tahle panenka je přesně můj šálek kávy.Je provokativní,krásná.Mám ráda červené vlasy a všechny podobné odstíny.Líbí se mi i malba obličeje.Tvář Veronique je jedna z TOP tváří,aspoň dle mého názoru a tato je obzvlášť nádherná,ale to je jen můj osobní názor a věc vkusu každého z nás.

Typově mi připomíná ještě jednu mou panenku,kterou mám ve sbírce.Je jí Vanessa Perrin Out Sass,má Mia.Musím je někdy vyfotit společně pro srovnání.

Dostala jméno Devony.Ano,tohle jméno jsem už používala pro jednu panenku,ale je už pryč a tím pádem se jméno uvolnilo a pro tuhle kočku je jako stvořené.






Už teď vím,že tato panenka si mě omotala kolem prstu a mám jí v srdci zaháčkovanou.Někdy se prostě stane,že se mi líbí panenka,musím jí mít a když přijde,jsem z ní rozčarovaná.Může být sebekrásnější,ale nesedneme si a vím,že časem bude muset z domu pryč.A pak přijde panenka,jako například Devony a vím,že jí nikdy neprodám.



Kdepak,Devony nebude žádný andílek,ale nebude to ani zlá holka.Myslím,že by mohla čtenáře bavit,až jí zapojím do svých příběhů...





S Devony nuda nebude,slibuji.Myslím,že už nyní přibližně tušíte čí to bude kamarádka a čím se bude živit,ale nebojte.Vymyslela jsem jí dobrý životopis a mnohem lepší a zábavnější budoucnost.


La Micha & její panenky.

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuji,ani nevím jestli sis jí také nakonec pořídila?!?

      Vymazat
  2. Wow! Ta je úžasná! Taky se mi moc líbí, je nááádherná! A to jméno je naprosto skvělý! Tuším že bude pracovat s Valerií a Elloren? Těším se příběhy!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji.Jsem z ní nadšená,je velice atraktivní.Také si myslím,že to jméno k ní jde.Tušení je správné,pro každou jsem vymyslela příběh,snad budou jejich příběhy bavit...Díky moc za milé komentáře.

      Vymazat
  3. Bohyňa Devony.💝 Veru, niečo málo má s Miou spoločné. Teším sa na jej charakter a aktívne zapojenie do línie príbehov.
    Ja mám hrdzavovlásky rada.🥰 Páči sa mi najviac v outfite s tutu sukničkou a s topom Chanel. Taktiež jej pristane i kráľovsky modré prádielko.😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tušila jsem,že právě Tobě by se mohla líbit stejně jako mě.Chci je vyfotit někdy společně Devony a Miu,pro porovnání.Také mám ráda červené vlasy,ačkoliv je to nepřirozená barva,tak působí hrozně sexy.

      Vymazat
  4. Krásná Vero, ta její ohnivá hříva je fakt nádherná. A nejvíc se mi líbí v tom žlutém saku, škoda, že není víc fotek😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji,je překrásná.Ano,žlutá sluší k červeným vlasům a bylo by i fotek víc,ale tato jediná byla ucházející,bohužel :-/ ...

      Vymazat
  5. Je krásná, moc se mi líbí fotky, nejvíc asi ta poslední :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji,ano i mě se ta poslední líbí,je TOP ;-)

      Vymazat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....