neděle 17. května 2015

Izabelle Lawley - mistr mezi cukráři




Izabella Lawley (12.května 1991)

Izabella Lawley,která je původem švédka,nyní žije v Paříži a to hned z několika důvodů.Její otec se zamiloval do krásné francouzsky a tak se rozhodl zůstat s ní ve Francii.
Kdo je tedy Izabella Lawley?
Izabella se proslavila především jako modelka,ale to nikdy nebyl její pravý cíl.Jednu dobu ji to velice lákalo a měla našlápnuto na skvělou kariéru,ale nakonec si vybrala jinou cestu.Se svou kamarádkou odjela na prázdniny do Itálie,kde si jí všiml fotograf,který nafotil už spousty známých a skvělých modelek a u Izabell našel to,co vždy hledal.Izabella se však nikdy nehodlala stát super modelkou a místo toho nastoupila do školy pro cukráře.
Vystudovala ty nejlepší školy v Paříži,v Itálii a ve Švýcarsku.Vyhrála několik soutěží a dokonce se stala cukrářským mistrem.Pracovala pod těmi nejlepšími cukráři a nyní se vrátila zpět do Paříže,kde pomalu,ale jistě rozjíždí svůj sladký sen.













Izabella má svou vlastní provozovnu,kde zatím pracuje sama,ale hodlá si k sobě ještě někoho vzít.Vyrábí jak klasické zákusky,tak i originální a upravené podle svých vlastních receptur.













Na práci modelky nezanevřela.
Pro svůj exotický vzhled,téměř porcelánově bílou pleť a krásnou tvář je často žádaná a sem tam nějakou zakázku vezme.





Děkuji za Vaší pozornost,
přeji krásný nedělní večer.

La Micha & její panenkyMrkající

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....