středa 6. května 2015

Módní butik Charlotte




Monacká princezna si splnila svůj dlouholetý sen.

Charlotte miluje oblečení,doplňky,kabelky a střevíce.Patří mezi nejlépe oblékané ženy ve světě.Ráda nosí luxusní a kvalitní modely a ještě raději je navrhuje a šije.Mít vlastní butik byl její dlouholetý sen,který se nyní proměnil ve skutečnost.
V jejím butiku najdete její vlastní modely,ale i jiné značky od jiných návrhářů a to za velice příznivé ceny.Její butik je pro každého.

Oficiálně se otevírá od 11.května 2015,ale už jsme měli tu čest navštívit butik jako první a nyní tu pro vás máme několik fotografií z jejího obchodu.





Butik se nachází na hlavní třídě ve velkém obchodním domě v prvním patře a zabírá celé dolní patro.Je klasicky moderní a elegantní.Tiše hraje klidná hudba a obchod příjemně voní.Převažuje bílá barva a pár černých doplňků.Ze stropu visí křišťálové lustry.

Najdete zde střevíce,šperky,šály,kabelky a šaty pro různé příležitosti.K dispozici jsou proškolené,milé a sympatické prodavačky,které rádi pomůžou s výběrem čehokoliv a poradí.Při nákupu je vše úhledně zabalené v dárkových krabicích.

Kabinky jsou čisté a voňavé.Mají koberec černé barvy a kolem dokola jsou zrcadla a na jedné stěně jsou věšáky a na druhé je pohodlná lavička,kde si můžete sednout nebo odložit věci.

Prodavačky také nabízejí kávu nebo minerálku.





Dokonce tu je i vosková figurína majitelky obchodu Charlotte.Zdařilá kopie,že?!

















Charlotte doufá,že všechny zákazníci se budou cítit příjemně,s nákupem budou spokojeni a rádi se budou vracet.

Prvních 100 zákazníků dostane i dárek s poukazem na další nákup.




Děkuji za Váš čas,přeji krásný nadcházející prodloužený víkend.

La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....