sobota 17. října 2015

Adrian Von Lamberg Night Vision - Christian



2010 The Dark Romance Collection
Adrian Von Lamberg Night Vision
The Jason Wu Event VII 425ks


Musím se přiznat,tak jako jsem hrozně toužila po své Mie,tak stejně moc jsem toužila po tomhle krasavci.Nikdy mně však nenapadlo,že ho budu skutečně mít?!Přeci jen jeho cena je odrazující a tak,když se nabízel za celkem i přijatelnou cenu,tak jsem dlouho neváhala a díky Míše H. ho i mám,takže Míšo moc děkuji (ty budeš vědět za co).Navíc manžel mi na něj polovinu přidal a tak je to můj dárek k našemu 12 výročí.
Po vybalení zkrabice jsem zůstala úplně omráčená,hrozně moc se mi líbí a je zkrátka krásný,neodolatelný.Překonal i mého Marca a ten doposud neměl konkurenciSmějící se!
Panáček nebyl asi úplně nový,ale v jeho případě to poznat není.Je v naprostém pořádku.Měl u sebe ještě stojánek a brýle.Velice hezké oblečení.
Možná se někomu líbit nebude,ale to vůbec nevadí,protože já ho zkrátka milujiS vyplazeným jazykem.Škoda jen,že není skutečný?!Má krásné rty,úzké zelené oči.Docela hustou kštici blond vlasů.Manžel mu říká hašišák,dle mého názoru to je jen závistMrkající?!
Vydržela bych dlouho pět ódy na jeho dokonalost,ale na to není prostor a také nikdo zvědavý,takže hůrá na fotky.









Má trochu smázlé obočí,tuhle drobnou vadu má i Daniel.









Christian Von Lamberg (17.října 1982),

pochází z bohaté anglické rodiny,která se řadila k aristokratům.Krom toho,je obchodní magnát,předseda a generální ředitel společnosti Von Lamberg Organicion,která se zaobírá nemovitostmi.Provozuje mnoho kasin a hotelů po celém světě.
Studoval bakalářské studiu v odboru ekonomie a koncentraci ve finančnictví.Po škole nastoupil do otcovy firmy,kterou převzal po jeho smrti v roce 2012.

Christian miluje rychlá auta,věnuje se bojovým sportům a plachtění.Má rád vážnou hudbu.Po jeho boku se vystřídalo mnoho žen,ale žádnou z nich oficiálně nikdy nepředstavil,jako svou přítelkyni nebo snoubenku.




Mám takové menší dilemaSmějící se.Nemůžu se rozhodnout,kterou krásku mu mám přidělit...Své názory prosím piště do komentářů,moc Vám děkuji.

Měla by být jeho láskou tato uhrančivá kráska Elena...





...nebo nadpozemsky krásná Izebell?!?




Či jeho srdce získá tato nová kráska,která teprve čeká na představení?!




Své názory pište prosím do komentářů,děkuji.Jsem zvědavá,kterou partnerku k němu vybereteUsmívající seMrkající?!

Děkuji za Váš čas a přeji krásný víkend,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....