pátek 23. října 2015

Charitativní ples



V divadle Madaline se konal charitativní ples,který pořádala světu známá modelka Elena Puccini.Dámy měli krásné večerní šaty nebo vyloženě plesové šaty.Muži měli skvěle padnoucí obleky.Jídlo,které připomínalo hotové umění a pití tu zde teklo proudem.Hrála živá hudba,kde housle se dokonale prolínají s flétnou a piánem.
Přišlo mnoho známých herců,zpěváků,modelek,ale i politiků a další smetánka.Podmínkou plesu bylo přijít bez šperků,protože se zde šperky nabízeli k prodeji a zisk získaný z prodeje šel právě na charitu.




Fellon Carlsson začínající modelka a budoucí doktorka,přišla na ples sama,za to v krásných šatech,ve kterých vypadala jako princezna z pohádky.



Krásná hostitelka Elena Puccini se svým váženým hostem Christianem Von Lambergem,který měl zde i projev a plesu věnoval velice tučnou sumu peněz na charitu.




Christian Von Lamberg je velice charismatický a krásný muž.Není divu,že ženy z něj nespustí oči.Už v minulosti jsme tuto dvojici vídali společně na různých akcí,ale oba svůj společný poměr médiím vyvraceli.





Mia Devlinová,místní bytová designérka a architektka by klidně mohla být filmovou hvězdou nebo modelkou.Hrozně nás ve svých šatech okouzlila.




ROZHOVORY




Marco: ,,Tak zde jsou dámy mého srdce.Elono,dovol abych Ti představil svou Miu.Mio,má sestra Elena.Pokud mě omluvíte dámy,potřebuji si s někým promluvit?!"

Elena: ,,Ovšem,běž kam potřebuješ.Zajdem si zatím pro něco malého..."




Mia: ,,Eleno,ráda Vás poznávám."

Elena: ,,Bohužel to já říct nemůžu."

Mia: ,,Jak to myslíte?!"

Elena: ,,Nebuďte hloupá,když vím,že jste chytrá žena?!K mému bratrovi se nehodíte,copak to nevidíte?!A to nemluvím o našem otci,až se dozví o Vašem románku?!"

Mia: ,,Nechápu,proč jste tak zaujatá a o co Vám jde?!Marco je dospělý muž a otec bude jistě rád,když uvidí svého syna šťastného.Nejde o žádný románek Eleno!"





Elena: ,,Ujišťuji Vás,že ve Vašem případě jde jen o románek.Pokud si myslíte ovšem něco jiného,tak jste naivní blázen.Otec nikdy nedovolí,aby si Marco vzal ženu jako jste Vy!Vaše sestřenice Devony byla daleko chytřejší..."




Marco: ,,Jak se bavíte dámy?!Eleno,omluv nás,ale chci požádat Miu o tanec?!"



Elena: ,,Jistě,přeji hezký večer." "Hmmm...tak ona věří že jde o něco vážného?!"



Marco: ,,Tak co říkáš na Elenu?!Není to skvělá sestra?!Myslím si,že budete kamarádky?!"

Mia: ,,Zajímavá žena.Myslím,že mě nemá ráda Marco?!"

Marco: ,,Nesmysl!Jsi žena mého srdce.Každý tě musí mít rád?!"




Mia: ,,Když myslíš..."



Děkuji za Vaší pozornost a přeji krásný víkend,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...