čtvrtek 11. srpna 2016

Barbie Look Party Perfect 2016




The Barbie Look Party Perfect Barbie Doll 2016
Black Label
Tvář: Kayla/Lea
Tělo: Kloubové




Dobrý den,

asi nevěříte svým vlastním očím,že zase u mě vidíte panenku Barbie.No je to tak,ale přiznám se,že panenka byla koupená hlavně kvůli oblečení pro mé Fashion Royalty.
Panenku jsem kupovala novou,originál zabalenou.Skoro jsem zapoměla,jak je složité panenku Barbie z takové krabice vysvobodit,ten kdo sbírá IT,tak ví,že to je hračka,ale Barbie jsou přišité a různě přišpendlené,což bohužel se podepíše na krabici,která je po mém zásahu na vyhození.

Tato panenka má moc hezoučkou tvářičku a protože jí míním prodat,vlasy jsem jí nemyla a má je ve svém původním stavu.Mají moc krásnou barvu.Tělíčko má panenka kloubové,což je super při focení.












PANENKU NABÍZÍM K PRODEJI

Panenka má vlastní stojánek a certifikát pravosti.Vlasy jsou v původním stavu.Panenka má střevíčky a náušnice.Tělo má kloubové,což je výhoda při focení,když chcete panenku různě aranžovat.Budu jí prodavát tak,jak vidíte na dolní fotografii.
Všem případným zájemcům děkuji.





Přeji hezký den,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...