úterý 24. ledna 2017

Hlavní postavy - pokračování




Christian

- je anglický byznysman a jeho rodina patří k místní aristokracii.Je to tvrdý chlap,který se vždy snaží dosáhnout svého.O svém soukromí ovšem s novináři nemluví a nesnáší focení.Kdysi chodil a žil s modelkou Elenou,několikrát se rozešli a zase vrátili k sobě.Nejspíš se rozešli definitivně,protože už několik měsíců Chris randí s modelkou a cukrářkou jménem Izabelle,která žije v Paříži.





Evelyn

- je sestřenicí Christiana.Vystudovala prestižní školy,ale nikdy nebude muset pracovat.Byla zasnoubená,ale když svého snoubence přistihla při nevěře,tak se s nevěrníkem rozešla a zásnuby zrušila.Je tak trochu černou ovcí rodiny,nikdy nedělá to,co se od ní očekává.





Fallon

- žije na ranči a je chovatelkou koní v Anglii.Její rodina se už léta přátelí s rodinou Van Lambergů (Christianova rodina).Fallon je blízkou kamarádkou Evelyn.Těžko říct,co ty dvě spojuje.Fallon je milá a přátelská a vždy jedná podle pravidel na rozdíl od své kamarádky Evelyn,pro kterou jsou pravidla spíše přítěží.Fallon je už od dětství platonicky zamilovaná do Christiana.Je ráda za každou příležitost,kdy ho může vidět a s ním mluvit...





Angelika

- vyrůstala v dětském domově.Kdysi se živila jako tanečnice a striptérka,ale za touhle kapitolou udělala tlustou čáru.I přes svou neslavnou minulost to není žádná hlupačka a velice tvrdě na sobě pracovala a učila se.Nyní je vdaná za velmi bohatého a staršího muže,kterého poznala při své práci coby tanečnice.Nemiluje ho,ale ráda ho svým způsobem má.Je mu vděčná za hodně věcí.Dodělala si dálkově školu a velice se zajímá o charitativní činnost.Má pravé chování anglické dámy a nikdo by nepoznal čím se dřív živila.





Jasmína

- utekla z Egypta a nyní žije v Londýně.Narodila se do významné rodiny,ale nechtěla se provdat za muže,kterého jí vnucoval její otec.Už nikdy se nesmí vrátit,protože zostudila svým útěkem svou rodinu a to se trestá smrtí.Napsala několik knížek a pracuje v nadaci pro týrané a opuštěné ženy bez domova.Při jedné takové akci se seznámila s Angelikou,která pravidelně tuto nadaci sponzoruje a čas od času tam i vypomáhá.Jsou velmi blízké přítelkyně.





Alex

- vyrůstal s Angelikou v dětském domově a do dnes jsou přáteli.I on začínal jako tanečník a striptér.Dnes je slavným malířem a o jeho obrazy je veliký zájem.
Náhoda nebo osud chtěl a svedl Jasmínu s Alexem dohromady.Brzo se vzali.Alex miluje Jasmínu,ale slávu a nátlak kolem své práce nezvládá a je to často Jasmína na kom si vylévá svou zlost.Brzo Jasmína odhalí i jeho temnější stránku osobnosti...





Emily

- pochází stejně jako Mia z Irska,ale nyní se přistěhovala do Paříže,kde dostala skvělou nabídku práce.Pracuje jako maskérka a stylistka.Také dostala šanci jako modelka,tak se uvidí...
S Miou jsou kamarádky už od dětství a proto Emily žárlí na nové kamarádky,které Mia má kolem sebe...





Chloe

- kvůli své práci letušky je často hodně na cestách.Přátelí se s Rosalie,ale příliš často se nevídají.





Scarlett

- je brazilská modelka a to velice úspěšná.Je kamarádkou Izabelle.Seznámily se na jedné přehlídce,padly si do oka a od té doby jsou kamarádky.Jen s tím rozdílem,že Izabelle dala přednost svému snu mít vlastní cukrárnu.
Scarlett je mladá a ambiciózní,chce být nejlepší.Možná i kvůli své starší sestře,která je také modelkou a patří mezi ty topmodelky.




Pokračování příštěSmějící se...

Hezký večer,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...