neděle 12. listopadu 2017

Bude miminko ?!




Fallon s Christianem jsou od léta manželé.Chodili spolu velice krátce a hned přišla i svatba,což u většiny lidí vyvolalo otázku.Většina si myslela,že důvodem tak rychlé svatbě by bylo případné těhotenství,což je i logické.Manželé ovšem tuto domněnku vyvrátili.

Christian se ovšem otcoství vůbec nebrání,naopak.Dítě by chtěl a nepřímo i řekl,že to byl důvod rozchodu z jeho bývalou přítelkyní Izabelle Lawley.Usuzujem tedy,že Izabelle dítě nechtěla.

Zůstává tedy otázkou,kdy nám novomanželé oznámí radostnou novinku,že jsou v očekávání...






Manželé Von Lambergovi jsme zastihli na jedné Londýnské výstavě,kde proběhl i krátký rozhovor.Christian nemá rád média,ale sem tam novinářům vyhoví.Fallon také nebyla moc ve své kůži,když zjistila,že je středem pozornosti a krátce po příchodu odešla.Ovšem na popularitu si bude muset zvyknout,protože její manžel patří mezi londýnskou smetánku a všeobecně se řadí mezi boháče a k tomu zájem médií a veřejnosti zkrátka patří.Je to taková daň dá se říci.






Fallon to ovšem moc slušelo.Měla na sobě moc krásný kostýmek od Fashion Royalty a hezky upravené vlasy.Vypadala jako pravá dáma.






Fallon s Christianem tvoří krásný pár,teď ještě to miminko a budou dokonalost sama.





Přeji krásný večer,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....