úterý 7. listopadu 2017

Ze světa modelingu




Connie Carlsson se pohybuje v módním průmyslu už od svého dětství.Začínala jako malá holčička v reklamách na dětské jídlo,kosmetiku a oblečení a už tehdy bylo všem okolo jasné,že tím to nekončí.
Connie byla vždy silně ambiciózní a není žádný div,že se zařadila mezi néjlépe placené modelky ve světě.Může si to také dovolit.Na své štíhlé,atletické postavě,která přesto působí smyslně žensky nikdy nepřestala pracovat.Dodržuje přísnou dietu,je vegetariánkou a je známo,že ráda svému tělu dopřává i zdravý pohyb.Zejména plavání,pilates a lukostřelbě se věnuje už od svého dětství.
Connie za těch několik let,co jí známe prošla různou změnou v barvě a délce vlasů.Poslední dobou si udržuje krátký střih vlasů a vrátila se ke své původní barvě.Myslíme si,že zrovna tento střih a blond jí sluší nejvíce.
Co se týče jejího osobního života,tak prošla nám pouze jedním veřejně známým vztahem.Dlouho měla poměr s uznávaným fotografem Danielem Bennettem.Jejich vztah byl více než-li bouřlivý.Trval skoro čtyři roky,než se s ním modelka jednou provždy rozešla.Od té doby nám není známo s kým má milostný vztah.


Connie v poslední době už málo vystupuje jako modelka.Před rokem převzala v Paříži módní salon i s její modelingovou agenturou.Podnik patřil známé modelce a blízké přítelkyni Connie Carlssonové.
Amal,podnik s agenturou založila před více než čtyřiceti lety.Patřil ke špičce.Sama Amal byla velice žádanou modelkou své doby,později se věnovala už pouze jen svému podniku.Amal onemocněla těžkou nemocí a neměla děti,ani příbuzné komu by podnik věnovala a tak ho darovala své chráněnce Connie C.,která ho od té doby vede.






Connie Carlsson






Scarlett García Fernandéz pracuje pro její agenturu teprve pár měsíců a svou stále novou modelku si velice hýčká.Tato kráska s laníma očima,s našpulenou pusinkou a dokonalou postavou má vysoký potenciál a Connie to moc dobře ví.






Krásný zbytek dne,
La Micha & její panenky

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....