úterý 29. prosince 2020

In My Skin Colette Duranger - má Chloe


 Dovolte mi,abych Vám mohla představit svůj poslední vánoční dárek z řad panenek.Krásná Colette neboli má Chloe.

Panenka přišla nová,komplet.Byly to nervy do poslední chvíle,bála jsem se,že nestihne do Vánoc přijít,ale přeci jen to stihla.Vím,že jsem měla v záloze i jiné panenky,ale přiznám se bez mučení,že na tuhle jsem se těšila tedy obzvlášť.Byla to láska na první pohled.Když jsem viděla její první reálně fotky,byla jsem úplně očarovaná a hned psala Míše H. aby mi jí sehnala.Částka byla vysoká,ale stojí za to.Je prostě luxusní.Líbí se mi její jemné a přitom výrazné líčení,přitom vypadá tak přirozené.

Natrápila mě se jménem.Jméno Colette jsem jí nechtěla nechat a tak jsem hledala jiné,stejně tak krásné jako ona sama.Přiznám se,že nejprve mě napadlo jméno Jasmína,ale má známá mi řekla,že to jméno sice je hezké,ale už tak trochu ohrané,což je celkem pravda a tak jsem pátrala dále až jsem v naší skupině na fcb dala hlasovat a vyhrálo jméno Chloe.Myslím si,že jí vážně sluší,co myslíte Vy?





Nu.Face Essentials 2020 - In My Skin Colette Duranger,vyrobeno 1000ks

Ze stejné řady je i panenka s tváří Karolin,která také vzbuzuje velký zájem u sběratelů.Přiznám se,že jsem také o ní uvažovala,ale mám podobnou panenku a snažím se tomu vyvarovat mít ve sbírce stejné nebo hodně si podobné.I to byl důvod,proč jsem před časem velkou část panenek rozprodala.






Chloe je nádherná,dobře se mi fotí.Když jsem si ještě myslela,že se bude jmenovat Jasmína,tak jsem měla pro ní vymyšlený už příběh,ale s novým jménem mě napadl jiný,možná lepší.Ovšem hned nebude.Nemám ráda rozpracované příběhy a hned několik,takže ty co mám musím dokončit a teprve pak přijdou na řadu nové příběhy.





Chloe má svůj styl,bude to dívka z lepší společnosti,která se nemusí zaobírat penězi,protože se narodila do vysoce bohaté rodiny.Bydlí na jihu Francie.Ráda cestuje,nakupuje,ale stejně se nejraději opaluje a koupe v moři.







Tak snad se Vám Chloe líbí...

Já jsem z ní paf a mám velikánskou radost,že jí mám ve své sbírce.

Užívejte volno a zatím se mějte přátelé,

La Micha & její panenky.


14 komentářů:

  1. Tvoji novou krásku jsem obdivovala už na FB, je nádherná. Vybrala jsi jí hezké jméno,sluší jí. Věřím, že její příběh bude napínavý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji.Také si myslím,že jsem nakonec vybrala to pravé jméno pro ni.Snad ano,ale musí si počkat.

      Vymazat
  2. Ta je krásná! Originální. Ojedinělá. Moc jí to sluší ve všem tom oblečení, je fotogenická že? Moc hezké fotky jsi udělala:) Jméno jí krásně sedí. Kochám se kochám :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuji moc.Ano,je úplně jiná než všechny co mám a tím si mě také i získala.Moc dobře se fotí,ale od té doby co mám nový mobil se fotí všechny dobře ;-) .Tak to jsem moc ráda,že má panenka tolik pozitivních ohlasů.

      Vymazat
  3. Velká gratulace, je fakt nádherná. A jak sama píšeš, má krásné oči. Sluší jí zatím všechno oblečení které jsi jí vyzkoušela. Byla to fakt dobrá volba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru děkuji.Ano,ty její oči mě přitahují jako magnet.Moc děkuji.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Díky,díky,díky.Do této panenky jsem se zamilovala na první pohled,je prostě úchvatná.

      Vymazat
  5. Když se oprostím od toho, že to má být Colette (pro mě je Colette holt jen ta původní verze), tak uznávám, že není vůbec špatná ;-) Jméno k ní skvěle pasuje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ;-) a co je to vlastně původní verze,jak má vypadat :-o ?!Díky za info

      Vymazat
  6. Oj, aj ja som sa tešila na predstavenie tejto kočky u Teba. Je božská a krásna.🥰 Tiež sa mi páčila od promo fotiek. Karolin z tejto série mi nápadne pripomína Tvoju blond Erin...
    Chloe sa mi páči veľmi v púdrovom kostýme a v tutu čiernej sukničke v outfite v štýle Chanel.😍
    Teším sa na ňu a na jej príbeh, rada sa nechám prekvapiť, Tvoje príbehy sa mi vždy dobre čítajú a zatiahnu ma úplne do deja.🤗😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mary moc Ti děkuji.Ano,do této panenky jsem se zamilovala na první pohled,je nádherná.Jsem ráda,že máš stejný názor na Karoline,to byl důvod,proč jsem jí zavrhla,je příliš podobná Erin ;-)
      Style Chanel se mi na ní líbí asi nejvíc.Vystihuje to bohatou,rozmazlenou mladou ženu.
      Tak na její příběh si musíme počkat...Tak to ráda čtu,že se mé příběhy líbí o to víc mě pak baví pokračovat ;-) .Moc děkuji.

      Vymazat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....