sobota 15. dubna 2017

Umělci




V galerii u Rosalie se bylo zase na co dívat.Dva neúspěšnější umělci této doby opět vystavily svá díla.





Rosalie Hardyová majitelka umělecké galerie,měla vše pevně v rukách a akci dobře z organizovala,na vše pečlivě dohlížela.





Alex Morel,umělecký malíř abstraktních obrazů se může radovat ze svého úspěchu.O jeho obrazy je čím dál tím větší zájem.Do galerie ho doprovázela opět jeho manželka a spisovatelka Jasmína Badirová Morelová,která vypadala velice smutně a moc se evidentně nebavila.Alex se jí ovšem vůbec nevěnoval a tak ani nepostřehl,že Jasmína se ze společnosti vytratila.
Alex se výborně bavil se sklenkou margarity a s hosty.Nemohli jsme si nevšimnout,že úspěšný malíř poslední dobou více holduje alkoholu.Slávu a úspěch je potřeba oslavit a zapít,ale bacha,aby ho přílišné pití nestálo svou kariéru nebo možná i manželství.Podle nejmenovaných zdrojů to mezi manželi poslední dobou dost skřípe a na vině bude pravděpodobně alkohol.Často se z bytu,kde manželé bydlí ozývá křik a Alex se často domů vrací prý opilý.





Jasmína Badirová Morelová





Událost si nenechala ujít,ani jejich společná kamarádka Angelika Thermopolisová.Vždy si koupí nějaký obraz,který namaloval Alex.
Pokud ví,co se u nich děje za zavřenými dveřmi,tak odmítá o tom s novináři mluvit.





V galerii vystavoval i svá díla známý a uznávaný fotograf Daniel Bennett.

Daniel se nikdy netajil tím,že má milenecký vztah s majitelkou galerie Rosalie Hardyovou.Na otázku,zda je to mezi nimi vážné odpověděl,že ano je.Což je vzhledem k jeho pověsti proutníka dost vážné prohlášení,měli by se jeho ctitelky začít obávat,že ztratil zájem o jiné ženy?!





V SOUKROMÍ...





Daniel: ,,Tady jsem s tebou nejradši Rose.Požádal jsem tě o ruku a vím,že příprava na svatbu stojí asi hodně času,ale nejraději bych si tě vzal už hned zítra..."

Rosalie: ,,No...zítra to asi vážně nepůjde,ale jestli chceš,tak můžu zařídi svatbu skutečně brzo?!"

Daniel: ,,Nechci tě ošidit o družičky,květiny atd...chci aby jsi měla krásnou svatbu."

Rosalie: ,,Krásnou a velkolepou svatbu jsem už jednou měla a jak víš,tak to nevyšlo.Miluji tě a k tomu,abych si tě vzala už nepotřebuji takový humbuk kolem svatby,jako tenkrát."

Daniel: ,,Tak se tedy vezmem co nejdřív,miluji tě Rosalie..."




Přeji Vám krásný a pohodový víkend.

Veselé Velikonoce.

La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....