neděle 2. dubna 2017

Modelky se jdou bavit




V sobotu se v New Yorku konal večírek pro modelky a rozhodně nebyl pro všechny modelky,jen pro ty zvané.Dostat lístek na tuto akci byla tedy čest a nepřijít celkem urážka pro pořadatelé tohoto večírku.Večírek pořádala jedna z nejprestižnějších agentur pro modelky.





Imogen dorazila se svou přítelkyní s herečkou Lilith.Obě vypadaly moc krásně a uvolněně,zdá se,že svůj lesbický vztah už neskrývají,tedy hlavně Lilith.Oběma dívkám to moc slušelo.Lilith zvolila celkem jednoduché šaty s leopardím vzorem od návrhářky Jany Edrové,ale moc jí slušely.Imogen zvolila sexy šaty od značky FR v červené barvě a vypadala přímo famózně.Ví,co jí sluší a co si může dovolit.





Avery nemohla na tak důležité akci chybět.Je to jedna z nejžádanějších modelek.Ovšem malá chybička se vloudila.Avery dorazila na večírek ve stejných šatech,jako modelka Imogen,jen ve žluté barvě.To nepotěší žádnou ženu a Avery obzvášť ne.Nicméně jí to slušelo také,o tom žádná.










Scarlett měla přijít na tuhle akci společně se svou sestrou,která je také modelkou a to už pár let.Bohužel ta se musela omluvit,protože to kvůli jinému focení nestíhala.Moc se nám libila sukně od FR a topík od Matella.




Izabelle není modelkou na plný úvazek,ale svého času,kdy se věnovala modelingu,patřila mezi nejžádanější a nejoblíbenější modelky a tak pozvání měla zaručené.Zvolila kalhotový kostým od Fashion Royalty a i když se mohlo zdát,že barva látky byla pro ni příliš světlá,tak opak je pravdou.Izabelle vypadala fantasticky a roky v modelingu umí z úročit.Dorazila sama bez svého přítele Christiana Von Lamberga,ale víme,že měl také dorazit.









Elena se poslední dobou věnuje více charitě než - li modelingu,ale přesto je stálicí ve světě módy.Patří stále mezi Top modelky a moc dobře ví,že jen tak někdo její místo nenahradí.
I ona zvolila kalhotový kostým,ale v černé barvě,která jí mimochodem moc sluší.Komu by také černá neslušela,že?!Top měla ve stejné barvě,jako jsou její krásné oči.Vše je z dílny od návrhářky Martiny Šataníkové.
Elena nebyla moc nadšená,když se potkala s Izabelle.Není žádným tajemstvím,že Christian Von Lamberg dříve chodil s Elenou.









Tasmin byla velikým překvapením na této akci.Tato velice krásná,mladá žena se věnuje modelingu už pár let,ale nikoliv na plný úvazek.Nejprve jí v tom bránila škola a pak práce.Tasmin studovala architekturu a bytový desing.Je ovšem veliká škoda,že se modelingu nevěnuje na plno,protože má veliký potenciál a je to zajímavý typ ženy.Na akci zvolila černé šaty od značky Matell.
Mimochodem,nemohli jsme si nevšimnout jisté podoby mezi ní a Elenou,zajimavé že?!





Tak to byla malá ukázka z této super akcičky.Bohužel novináři dovnitř nesměli a tohle jsou úlovky před v stupem do sálu,kde se konala akce.

Přeji krásný zbytek neděle,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....