středa 7. listopadu 2018

Bulvární plátek




Brazilská modelka Scarlett García Fernandéz se už několik měsíců drží na prvním místě.Sesadila z řebříčku i takové krásky,jako je například Natalii Farow,Avery Berglundovou či Elenu Puccini.
Scarlett je velice krásná žena,charismatická s uhrančivým pohledem a s dokonalým tělem,které čas od času ukáže téměř nahé.Ve společnosti je velice oblíbená,je milá,přátelská a chytrá.
Natalia Farow se držela na prvním místě mezi topmodelkami dlouhá léta,ale přeci jen se začala více věnovat i jiným aktivitám a má zkrátka už jiné zájmy,než-li přehlídková mola a záře reflektorů.
Avery Berglundová je chladná kráska.Na jejím vzhledu není jediná chybička.Má krásnou tvář,dokonalé a sportem vytrénované tělo a sofistikované vystupování a to je pávě ten problém.Působí až příliš arogantně a povrchně,lidé jí rádi moc nemají,přestože je s tělesněním dokonalosti.Možná by se měla nad sebou zamyslet a nebrat se tak hrozně vážně?!
Na tohle dojela i Elena Puccini.Exotická kráska s postavou přesípacích hodin.Byla miláčkem přehlídek,přestože její chování bylo dětinské a dost často povrchní,dokázala se v tomhle světě udržet a být hvězdou,ale i krásná Elena pochopila,že vzhled je jedna věc,ale charakter člověka druhá a lidé většinou fandí těm s dobrým srdcem,nechtějí jen pěknou "fasádu".Jen to,že si tohle Elena včas uvědomila se záchránila před tím,aby jí lidé zavrhli.Nyní se spíše věnuje charitě a různým nadacím.






Scarlett - brazilská topmodelka





Scarlett na módní přehlídce v Praze.










Imogen je modelka izraelského původu,zde je na společenské akci v Los Angeles.Ve společnosti je velice oblíbená,je to mladá,hezká žena s chytrým mozkem.Někdy má svérázné názory,ale i tak jí lidé mají rádi.






Imogen má ráda černou,málokdy jí uvidíte v jiné barvě.






Imogen je lesba a nikdy se tím netajila.Už několik měsíců randí s mladou herečkou Lilith,která svou orientaci přiznala teprve,až když začala randit s Imogen.

Pozn.redakce:Imogen je umělecké jméno,své rodné jméno tají.






Lilith je mladá herečka a dcera známých rodičů.Pochází z bohaté rodiny,je jedináček.Studovala na prestižní škole v Kalifornii.Má za sebou pár filmů,ale nejvíce jí proslavil seriál pro mladistvé,ve kterém si zahrála mladou vlčici,která se zamilovala do pohledného,mladého upíra.Tento seriál se stal celosvětovým hitem.






Pro její rodiče to byl tenkrát šok,když jejich jediná dcera si přivedla domů mladou ženu coby svou partnerku a přiznala se k jiné orientaci.Dlouho s dcerou nemluvili,ale naštěstí přišli k rozumu a berou to tak,jak to je.






Krásný pár,že to holkám ale spolu sluší,žeMrkající?!


Přeji krásný pracovní týden,
La Micha & její panenky.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....