úterý 13. listopadu 2018

Ztracená dcera




Fallon: ,,Přejete si?!"

Avril: ,,Zdravím.Přišla jsem za svým otcem."






Fallon: ,,Hmm...,tak Vy jste Christianova dcera?!Bohužel tu teď není,ale jestli nepospícháte,tak se posaďte a já donesu něco k zakousnutí a můžeme tu na něj počkat společně..."

Avril: ,,Dobře,stejně nemám kam spěchat..."












- a tak po tu dobu,co společně čekali na Christiana vzniklo meni nimi přátelství a Avril jí svěřila svůj příběh...

Christian se s její matkou seznámil,před osmnácti lety v New Yorku,kde právě otvíral svůj první podnik.Přišlo spoustu známých osobností,herců,zpěváků a modelek.A její matka byla jednou z těch modelek,tenkrát patřila mezi ty nejlepší.Nádherná blondýnka s velkýma modrýma očima s laním pohledem.Byla nádherná.Mezi Jenny,tak se jmenovala a Christianem to jiskřilo od prvního okamžiku.Zamilovali se do sebe a prožili spolu nádherné léto.
Jenny patřila do velice bohaté a priviligované rodiny v Los Angeles,byla jedináček.Její otec byl tenkrát velké zvíře ve filmovém průmyslu a matka velice známá herečka.Pro svou jedinou dceru chtěli velký úspěch a jen to nejlepší.
Jenny představila Christiana svým rodičům,ale ačkoliv Christian nebyl žádný chudák,na její rodiče nezapůsobil a také to dali hned najevo.Když to nešlo po dobrém,tak to muselo jít po zlém.Vykázali Christiana z domu a zakázali mu se stýkat s jejich dcerou.Pokud neposlechne,ponese velké následky.Christianovi to bylo jedno,za Jenny by položil i život a tak rodiče museli přitvrdit.Vyhrožovali Jenny,že jí odříznou od rodiny,že jí zničí kariéru a co s ní bude,až se jí Christian nabaží?!Domů by se už nemohla vrátit.Nikdy!Jenny dostala strach a tak se s pláčem a se zlomeným srdcem s Christianem rozešla.
Jejich láska nezůstala bez následků.Jenny byla těhotná.Ovšem její rodiče vše zařídili,ostatně jako všechno.Jenny se schovávala a přerušila svou práci modelky,aby v klidu donosila a porodila dítě.Rodiče jí dokonce poslali někam do Evropy.Mezi tím rodiče před sousedy,známými a v médiích rozkřikli,že se stanou znovu rodiči.Zářidili vše tak,že každý uvěřil.
Jenny porodila krásnou holčičku.Dala jí jméno Avril.Rodiče jí Avril vzali a vychovávali jí jako svou dceru.Jenny se musela se situací smířit,i když jí z toho neustále bolelo u srdce.
A tak mezi Jenny a Avril byl sesterský vztah,který nebyl nikdy úplně ideální.Pokud rdiče někdy pochybovali o svém rozhodnutí,nikdy to nepřiznali.
Avril na svou starší a krásnější sestru žárlila.Byla nádherná,každý jí obdivoval a jednou chtěla být stejně tak krásná a úspěšná,jako ona.Jenny tvrdě pracovala,aby utekla před minulostí,ale před ní se utéct nedá.Nikdy s Avril nedokázala mít vztah,který chtěla.
Jenny tragicky zemřela při autonehodě,před pár měsíci.Ale celé ty roky byla tajně v kontaktu s Christianem.Řekla mu o dceři.Psala mu a posílala mu její fotky.On na oplátku posílal peníze do tajného fondu,který zřídil pro Avril.Jenny udělala ještě jednu věc.Pro případ,kdyby se jí něco stalo,chtěla aby se Avril dozvěděla pravdu.Napsala jí dopis,který dostala,když Jenny zemřela.
Pro Avril to byl šok,ale připustila,že by to dávalo smysl.Rodiče nikdy nedovolili Jenny a Avril,aby byly spolu samy.Schválně dělali vše proto,aby Avril na svou sestru žárlila a aby si spolu nevytvořily blízký vztah.Avril je začala nenávidět,cítila se podvedeně a zrazeně.Začala být problémová.Přestala chodit do školy,začala flámovat a opíjet se.Rodiče si s ní nevěděli rady.Nepomáhalo nic,ani prosby,ani výhrůžky.Nakonec se rozhodli,že jí pošlou k jejímu biologickému otci do Anglie...







Avril právě skončila se svým vyprávěním,když se Christian vrátil domů z práce.Christian volá z předsíně...

Christian: ,,Falon,proč tu jsou ty zavazadla,někam odjíždíš?!"

Fallon: ,,Christiane přijď sem,někdo by tě rád viděl!"






Christian: ,,Fallon,co se to tu děje...."

Avril: ,,Ahoj tati."





Fallon: ,,No,nechám Vás tu,myslím si,že si máte co říct....a ty Christiane,zdá se,že nejsem jediná kdo tu měl svá tajemství,že?!







Už dlouho nosím v hlavě tento nápadUsmívající se,doufám,že Vás nový příběh bude bavit....A pokud Vás zajímá,kdo byl Jenny,tak by se jednalo o panenku Erin In Red.Je to panenka,kterou stejně nikdy mít nebudu a tak jí můžu nechat zemřítMrkající.

Mějte se krásně,
La Micha & její panenky.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....