pátek 23. listopadu 2018

Kdo je vlastně Airla




Airla Marandi přišla na svět 17.května 1998 v Athénách,kde její rodiče tehdy žili.Později se odstěhovali na Lefkadu,kde začali podnikat v turistickém ruchu.Airla je jedináček.Chodila do místních škol,ale brzo se ukázalo,že Airla je studijní typ.Vyhrávala různé školní soutěže.Je velice oblíbená mezi svými přáteli.Miluje plavání a ráda se potápí,což vzhledem k tomu kde žila,není nic zvláštního.Airla vystudovala jazykovou školu a zajímala se o sociologii,kterou chtěla studovat,ale školu přerušila.

Její nejlepší kamarádka ze studií jí přihlásila do setěže krásy a Airla se umístila na prvním místě.Otevřelo jí to nový a úplně jiný svět.
Airla se narodila proto být modelkou.Má k tomu všechny předpoklady.Poslední dobou se ovšem ukazuje,že ovládá i hlas v hrdle a tak jen čas ukáže,čemu dá tato mladá,krásná a chytrá žena přednost,zda modelingu nebo kariéře zpěvačky.

Momentálně žije v New Yorku,ale kvůli práci dost cestuje.






Na jedné charitativní akci v Londýně,kde působila jako zpěvačka.






Airla si pro tento večer vybrala krásné šaty od návrhářky Jany Edrové.
















Co nás překvapilo,že se Alex Morel,který se této charitativní akce zúčastnil,věnoval dost Airle a nezdálo se,že by jí přítomnost Alexe nějak obtěžovala.Na otázku,jestli tvoří pár neodpověděl ani jeden z nich.






Přesto tato dvojice byla cílem zájmu mnoha lidí a rušivým elementem této charitativní akce.Na Alexe a Airlu je krásný pohled,ale vážně by mohli být pár?!
Airla je mladá a nezkažená dívka,což o Alexovi se říci nedá.Mnozí mu nikdy neodpustí jeho minulost.






Odcházeli i společně z této akce...nepodařilo se nám je dál sledovat...






Naposledy nám Airla pózuje při odchodu...
Odchází s Alexem,pro kterého přijel řidič a společně někam odjíždějí...ztratili se nám...






La Micha & její panenky

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....