pondělí 28. září 2020

Kamarádky:Michelle,Adriana a Paloma


 

Už dlouho mám v hlavě nové příběhy,ale nebyl pořád čas.Nejprve jsem musela vyřešit starší resty apd,znáte to.Nicméně bych se ráda do nových příběhů pustila letos na podzim,ale už to nezáleží tak úplně na mě.Víc prozradit nemohu,tak snad se brzo dočkáme nových příběhů o Michelle a jejích kamarádkách.Dnes Vám je aspoň představím...




Hlavní postavou bude Michelle.V minulosti už jsem o ní psala,pak na její příběh a pokračování nebyl čas,ani nálada a nyní bych se k ní ráda vrátila.

Michelle je rozvedená.Pracuje jako fotografka a prožila si krátký a vášnivý románek,který dávno skončil,ale ne tak úplně bez následků.Otěhotněla a svému bývalému příteli to neřekla,proč to ví nejspíš jen ona sama.Dlouho se z toho vztahu vzpamatovávala a myslela si,že bude nejlepší se přestěhovat,jakoby to někdy něco vyřešilo - útěk.

V novém městě nebyla tak úplně sama.Nejprve bydlela v podnájmu u své sestřenice Adriany,která jí hodně pomáhala,hlavně po té psychické stránce,ale po narození dcerky došla k názoru,že potřebují mít vlastní bydlení.Stále pracuje jako fotografka,ale sama na sebe.Už nikoho nemusí poslouchat je svým vlastním pánem.Čistě náhodou jednou dostala nabídku nafotit kolekci oblečení jako modelka plus size a od té doby pracuje pro jeden módní dům coby modelka pro baculky.Překvapilo jí,jak velký úspěch to může mít.Po pracovní stránce se jí daří.

Večer je ovšem jen sama s dcerkou.Na muže neměla ani pomyšlení a ani náladu.Má své kamarádky,ale ty jí nemůžou vynahradit lásku a pohlazení od muže.Změní se něco?!?






Adriana je sestřenice Michelle.Byla tu pro ni v jejím nelehkém období během těhotenství a i po porodu.Jsou si velmi blízké už od dětství.Adriana žije nyní sama a trochu jí chybí společnost jak Michelle,tak i její malé dcerky.Často jí hlídá,když Michelle má práci.Nevadí jí to.Děti má ráda.Sama je mít nemůže a právě proto každý její vztah ztroskotal.Naplno se věnuje své práci,to je její dítě.Pracuje  v reklamní agentuře a občas píše články do novin.Je spíše sportovní typ,ale má ráda i sukně či šaty,ale moc se v tom dobře necítí.Dává přednost džínám a teniskám.






Paloma je kamarádkou Adriany,Michelle spíše jen toleruje.Trochu na ní i žárlila,když bydlely spolu.Byla ráda,když si Michelle našla své vlastní bydlení i se svou dcerkou.Paloma pracuje jako tanečnice a choreografka.Je velmi ctižádostivá a někomu se může zdát povrchní či snad nafoukaná,ale je to jen zdání.Spíše si drží od lidí odstup a ty co jí znají,myslím skutečně,tak by o ní nemohli říci nic zlého.Žije sama.Na muže nemá čas,ale pravda je taková,že se jí líbí holky.Paloma to ovšem tají,ani své nejlepší kamarádce to nikdy neřekla,jak by také mohla,když je do Adriany zamilovaná už od té doby,co se poznaly v jednom baru a od té doby spolu kamarádí.




Najdou své místo v životě,štěstí a lásku?!?Můžou se plnit sny?!?

La Micha & její panenky.

14 komentářů:

  1. Jsem zvědavá, jak se osudy této trojice budou vyvíjet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já také,určitý scénář mám,ale vždy se to může změnit...záleží jak se příběh bude rozvíjet a jaké bude mít ohlasy od čtenářů ;-)

      Vymazat
  2. Teším sa na príbehy nových hrdiniek. Som zvedavá ako sa ich osudy budú vyvíjať. Pekne si nás navnadila.😉😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji,pevně věřím že se nové příběhy budou líbit.Už jsem dávno měla začít,ale ten mizerný čas...

      Vymazat
  3. To jsem zvědavá, co vymyslíš... Hlavní hrdinka je sympatická 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mám vymyšleno,jen nafotit a psát...Kostru příběhu v hlavě nosím dlouho,ale děj se může změnit i tak,záleží na Vás čtenářích ;-)

      Vymazat
  4. Jeee to bude hezký! Těším se! Jsou to kočky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji.Sama se také těším na novou dějovou linku.Snad bude čtenáře bavit...

      Vymazat
  5. Moc se těším na příběhy. A Michelle je prostě dokonalá panenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také se přiznám.Děkuji.Ačkoliv se jedná jen o obyčejnou Barbie,ani sběratelská není,je to má srdcovka.

      Vymazat
  6. Mě se ta tvoje Michelle hrozně moc líbí. Budu jí muset taky někde sehnat.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....