sobota 17. února 2024

Romain Perrin - Roman


 

Bude konec února a teprve Vám představím panenky,které jsem si nadělila k Vánocům.Nebyl čas,věnovala jsem se spíše příběhům.

Jako prvního Vám představím panáčka s tváří Romain.Navrhl ho Vaughn Sawyers pro W Club a patří do řady Monarchs Homme.

Sběratelé jsou naštvaní,protože panáček má představovat bohatého finančníka,což vzhledem k jeho oblečení je prostě děs o tom žádná.Zasloužil by si upnuté džíny,luxusní kabát a značkový kufřík,ale rozhodně né obyčejnou mikinu a sluchátka do uší.Tohle se dost nepovedlo.Naštěstí já panáčka chtěla hlavně kvůli tváři.Moc se mi líbí.Černé husté vlasy a modré,zářivé oči no krása.Obléknout si ho vždy můžu podle sebe,ale faktem je,že za ty peníze mohl mít lepší oblečení.Celkově nejsem na tuhle módu.Ale za ty roky,co sbírám IT panenky,už mě asi nic nepřekvapí.Málo kdy se sejde pěkná panenka s hezkým oblečením.Většinou to je jedno nebo druhé,bohužel.






Jméno Roman mu zůstane...



Ještě potrvá,než ho obsadím do příběhů.Nerozhodla jsem se,jakou mu dám roli a hlavně se nemůžu rozhodnout pro jeho partnerku...

Zda ho dát k Margot (Tvář Eugenia) nebo k Alici (Poppy Parker) či k Avril (Tvář Erin) zůstává ve hvězdách...





La Micha & její panenky

6 komentářů:

  1. Je to riadne uhrančivý fešák. Tmavý s modrými očami, to by sa aj mne páčilo. Tak som zvedavá, ktorú z troch blond krásavíc mu pribalíš do života.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brala bych ho pro sebe :-D Asi Alici,líbí se mi k němu nejvíc...Děkuji...

      Vymazat
  2. Je to fešák:) S tím oblečením naprosto souhlasím! A u holek taky nevím, možná bych mu vybrala nějakou tmavovlasou :)

    OdpovědětVymazat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...