neděle 15. listopadu 2015

Vanessa Perrin Love Roulette - Jasmína



2015 ITBE Basic Collection
Vanessa Perrin Love Roulette
W Club 500 ks
Panenka přišla nová,originál zabalená.Vím,že je to má již třetí Vanessa a nepochybuji o tom,že nebude posledníSmějící se.Nemůžu si pomoct,ale tato tvář se mi moc líbíMrkající.
Tato panenka je navíc i můj narozeninový dárek,zaplatil jí můj manžel.













Jasmína Badirová (15.11. 1995)

se narodila v Egyptě ve významné rodině.Její otec byl kdysi lékařem saudského krále.U svých šesti dětí přísně dbal na dobré vzdělání na kvalitních anglických školách přímo v Egyptě,současně jim však vštěpoval i tradiční muslimské hodnoty.
Otec chtěl přinutit Jasmínu ke sňatku s libanonským lékařem a tak Jasmína utekla do Londýna.Tím uvalila na svou rodinu hanbu a již nikdy se nesmí vrátit do Egypta,kde by jí čekala jistá smrt.
Jasmínina matka byla angličanka a po jejím narození už nemohla mít další děti a tak se otec znovu oženil.Jeho druhá žena mu dala tři dcery a dva syny.

Jasmína Badirová žije střídavě v New Yorku a v Londýně a využívá vlivu a možností,aby poukázala na postavení žen v arabském světě.
Účastní se celosvětových konferencí a byla mluvčí mezinárodního Ženského světového fóra proti násilí,založeného španělskou královnou Sofií.

Nikdy se nevzdám je v pořadí třetí autorčinou knihou.V Saudské Arábii jsou její knihy zakázány,neboť v nich otevřeně píše o palčivých tématech situace žen v arabském světě.
Její první kniha Jasmína z harému se stala nejprodávanější knihou roku 2013 a i její druhá kniha s názvem Tradice a čest byla stejně úspěšná jako ta první.








Jasmína Badirová













Jasmína Badirová na charitativním plese v Paříži.





Děkuji Vám za pozornost a přeji krásnou neděli,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...