čtvrtek 23. února 2017

Další nové postavy




Natalia

- americká celebrita,společenská promientka a dědička podílu hotelového impéria Farrow a nemovitostí svého otce.Vystudovala prestižní školy a jako dítě začala s modelingem jehož výtěžek vždy končí na charitativních akcí.Převážně bydlí v New Yorku.Chodila se známým hercem a modelem pěknou řádku let,ale jejich vztah byl celkem bouřlivý a v lednu 2016 se nejspíš definitivně rozešli.Natalia se věnuje charitě...





Avery

- se už léta řadí mezi nejlepší modelky.Vystudovala obchodní akademii a hlásila se na právo,přestože splnila požadavky a udělala všechny zkoušky,tak na právo nenastoupila a začala se na 100% věnovat modelingu.Avery je velice ambiciózní,žárlivá a chce být vždy tou nejkrásnější...Její dobrou přítelkyní je Natalia.





Imogen ( v tom svetříku )

- je izraelskou modelkou.Má velice moderní rodiče,kteří svou dceru ve všem podporují,ať už se jedná o modeling nebo o osobní život jejich dcery.Imogen lásku k ženám nikdy netajila a nedávno se na veřejnosti ukázala se svou novou přítelkyní.Žije střídavě v New Yorku a v Londýně.

Lilith ( černovláska )

- je dcerou slavných rodičů,otec je režisér a scénárista,matka známá a uznávaná herečka.Lilith chodila do soukromých škol a věnuje se herectví stejně jako její matka.Už dlouho se spekulovalo o tom,že je Lilith lesba,ale nikdy to nepotvrdila a ani nevyvrátila.Ovšem na nedávné akci v New Yorku,přišla na večírek v doprovodu lesbické modelky Imogen a obě se k sobě příliš tulily...Lilith nejspíš má doma co vysvětlovat,protože je známo,že její rodiče neuznávají lásku ke stejnému pohlaví!





Tasmin

- je mladá žena krátce po škole.Narodila se v Itálii,ale už pár let žije v Paříži,kde studovala architekturu a bytový desing.Aby si mohla dovolit tak drahou školu,pracovala i jako modelka.Její matka jí měla za svobodna a nikdy jí neprozradila totožnost jejího otce.Nedávno zemřela při autonehodě.
Tasmin přijala nabídku pracovat pro Miu v jejím studiu.Možná kdyby Mia tušila,jak moc Tasmin ovlivní jejich životy,asi by jí práci nenabídla...





Tak jsem Vám představila všechny své panenky v mé sbírce a zároveň to má sloužit i pro připomenutí jednotlivých postav,které se budou méně či více objevovat v mém fotoseriálu.

Mějte se krásně,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....