úterý 18. srpna 2020

Několik informací ohledně mé sbírky a postav v mých příbězích

 Jistě jste si všimli,že v naší skupině na fcb jsem prodávala panenky.Čas od času je to nutné přebrat,které zůstanou a které pošlu dál.

Zde mám seznam svých panenek.Ty růžové kříže logicky znamenají,že panenka už u mně není.Zatím to tak zůstane.Pokud ještě nějaké prodám,tak později upravím a budu informovat.

Teď k příběhům...Né o všech panenkách píšu nějaké příběhy,některé slouží čistě pro radost a jsou ozdobou mé vitrínky.O některých jsem sice psala,ale postupem času jsem jim dávala menší prostor až jsem je nechala se z příběhů vytratit a některé se naopak vrátit.Dnes Vám chci připomenout hlavní postavy a na co se v nejbližších měsících můžete těšit.


Mia a Marco: Dá se říci,že u nich vše začalo.Ušli spolu dost velký kus cesty,než si konečně mohli říci ano.Mají spolu dceru Melody a Marco dospělou dceru Tasmin,o které se dozvěděl celkem nedávno.
Marco pochází z velké a bohaté rodiny.Jak už to tak bývá,všude jsou nějaké kostlivce ve skříních a v Marcově rodině nebyl jen jeden.
Marco je ředitelem banky a Mia vlastní designérské studio,navrhuje interiéry atd...
Tenhle pár měl štěstí,protože i když museli překonat několik překážek a řešit různé konflikty,stále drží při sobě a mají se rádi.


Elena a Lukas: Elena je Marcova sestra.Kdysi bývala úspěšnou a žádanou modelkou.V posledních letech se spíše věnuje charitám a své nadaci.
Elena byla vždy od všech hýčkaná a rozmazlovaná.Především od svého bratra.Kdysi měla vztah s Marcovým kamarádem Christianem.Žili spolu i pár let,než-li Christianovi došla s Elenou trpělivost.Bohužel přišla pozdě na to,že ho miluje.Od té doby byla jím doslova posedlá a vyhledávala jakoukoliv příležitost ho vidět,být s ním,vzbudit u něj pozornost.
Dala se dohromady s jedním modelem Lukasem,spíše než z lásky,tak proto,aby vzbudila žárlivost u Christiana.Lukas se jí líbil.Je to kus chlapa,má hezké vystupování a hýčkal si jí stejně,jako kdysi Christian.Došlo to tak daleko,že jí Lukas požádal o ruku a Elena souhlasila.Pořád doufá,že Christian něco udělá,zastaví to.
Elena už začíná tušit,že Lukas není tím,za jakého ho považovala.Má pocit,že s ní manipuluje.Někdy se k ní chová i dost hrubě,ale pak se omlouvá,zahrnuje jí svou pozorností,dárky atd...
Svatba se má konat 12.září 2020


Tasmin a Nick: Tasmin se objevila z nenadání,ale všechno je řízené tak trochu osudem.Začala pracovat pro Miu,začaly se přátelit a později se ukázalo,že je Marcovou dcerou.Naštěstí to nenarušilo žádné vztahy a Tasmin do rodiny skvěle zapadla.
Při práci se seznámila s Nickem.Bylo to trochu komplikované,protože do něj byla zamilovaná Selena.Nejprve vztah tajili,protože nechtěli Seleně ublížit.Nakonec to stejně prasklo a Seleně nezbylo nic jiného,než-li se se situací smířit.
Tasmin svou kamarádku neztratila a Selena jim šla ještě i na svatbu.
Tento pár je klidný.U nich to byla láska skoro na první pohled a žádným karambolem vážnějším procházet nemuseli.
Tasmin pracuje ve studiu,stejně s Miou a se Selenou navrhuje interiéry atd...Nick byl profesionálním sportovcem,hrál tenis.Ale po vážném úrazu kolene toho musel zanechat.Nyní moderuje sportovní zprávy a je dětským trenérem.
Nick má sestru Tegan,ale ta pořád někde lítá po světě.Je to modelka,ale má vystudovanou psychologii.


Fallon a Christian: Bývali to přátelé od dětství.Nakonec skončili jako manželé.Jejich manželství je všechno,jen né harmonické.Fallon byla vždy do svého kamaráda z dětství zamilovaná.Christian se stal jejím milencem spíše proto,aby zapomněl na jinou ženu,kterou miloval.Nakonec se vzali a řešili společně různá úskalí manželství atd...Christian chtěl dítě,Fallon mu neřekla pravdu,že děti mít nemůže a tak to tajila jak nejdéle to šlo.Když pravda vyšla najevo,Christian se chtěl rozvést.Nemělo smysl zůstávat.Celé to manželství byla chyba.Fallon měla vážnou dopravní autonehodu a tak se žádný rozvod nekonal.Do jejich života přišla mladá dívka Avril a ukázalo se,že je to Christianova dcera,o které nevěděl.
Možná díky Avril jsou ještě spolu.Nějakým způsobem je dokázala dát znovu dohromady a s Fallon jsou velmi dobré kamarádky.Christian se učí být otcem,ale někdy mu Avril leze svým chováním na nervy.
Avril se chce prosadit jako modelka a začala studovat marketing a management.Fallon má jezdeckou školu a věnuje se závodně parkůru.Christian je majitelem několika kasín a klubů.


Izabelle: kdysi tvořila pár s Christianem.Mezi nimi panovala velká láska,touha a vášeň.Bohužel se nedokázali shodnout v jedné věci a to je rozdělilo.Christian se chtěl usadit a mít rodinu.Bell byla modelkou,ale hlavně velmi skvělou a vyhlášenou cukrářkou.Otevírala několik poboček a chtěla se naplno věnovat cukrařině.Rozchod nesli oba dost těžce...
Jenže pokud se dva skutečně milují,měli by být spolu a cestu si k sobě najít...


Gabriel: Gab je celkem nová postava.Ukázalo se,že je nevlastním bratrem Marca.Až po smrti jejich otce,když se začalo řešit dědictví se ukázala pravda.Marco dlouho odmítal s bratrem mluvit,naštěstí jeho žena Mia ví jak na něj a bratry dala dohromady.
Marco vyrůstal v úplné rodině,kde byly peníze,měli společenské postavení a jistá privilegia bohatých.Gabriel žil s matkou a často se stěhovali.Peněz nikdy moc doma nebylo.Brzo si začal přivydělávat,aby pomohl né jen své matce,ale aby si mohl dovolit i drahou školu,kterou chtěl studovat.
Má titul inženýra a IT specialista.Nedávno nastoupil do nové práce,kde si hodně zvýšil svůj měsíční příjem.
Co se týče žen,tak moc štěstí neměl.Gabriel je krásný chlap,ale nikdy nepotkal tu pravou.Po krátké době to vždy skončilo a každý si šel svou vlastní cestou.Až do nedávna...Seznámil se s krásnou,mladou ženou.Imponovala mu svým chováním i zjevem.Strávili spolu jednu noc a pak zmizela...Gabriel byl zoufalý,protože se snad poprvé v životě doopravdy zamiloval a nemohl jí nikde najít.Když už ztrácel naději,najednou byla před ním na chodníku.Byl rád že jí vidí,chtěl jí toho tolik říct...Jenže ona mu několika větami rozbila jeho sny na kusy...Má se jí vzdát nebo bojovat?!?Protože cítí,že pod tou ledovou maskou chladné královny je žena jeho života....


Jessy: je mladá,krásná,ambiciózní.Svůj vzhled využívá pro své cíle.Nikdy nechce žít v chudobě a vést stejný život jako její matka,kterou doslova pohrdá.Pohrdá i muži.Bere je jako loutky,pro své potřeby a touhy.Nechce se vázat,nevidí na manželství a dětech nic pozitivního.Miluje peníze,protože ví,že si díky nim může koupit skoro vše.
Chtěla být modelkou,ale nikdy jí to nevyšlo.Něco málo sice nafotila,ale nikdy jí to nevystřelilo vzhůru.Pracuje jako překladatelka na volné noze.
Má sestru.Vycházejí spolu dobře.(Ještě Vám jí nemohu představit,je teprve na cestě)
Nedávno ovšem poznala jednoho muže.Myslela si,že je to stejný hlupák jako všechny před ním.Strávila s ním jednu noc,nádhernou noc.Zalekla se toho co cítila,co by mohla cítit a udělala to nejlepší co vždycky,zmizela.Co čert nechtěl,po několika týdnech se zase potkali.Nebyla na něj milá,možná si tak ledovou sprchu ani nezasloužil...Pořád na něj myslí...


Selena a David: Selena je nejlepší kamarádkou Tasmin,pracují spolu.Dlouho se vzpamatovávala,že jí to s Nickem nevyšlo,byla do něj vážně zamilovaná.Naposled když byla zamilovaná,tak jí bylo 16 let a....,ale to je už dávno....Chtěla by mít vztah,ale nemůže potkat toho pravého.Možná protože pořád miluje toho z mládí,ale nechce si to přiznat...
David přijíždí do města a koho tu nepotká,svou lásku z mládí.Bože,kolik jim tehdy bylo?!To už je let!Hmm...pořád mně nenávidí?!On jí pořád miluje,vlastně...nikdy jí nepřestal milovat....

Myslím si,že se vážně máte na co těšit.Mám hlavu plnou nápadů a nových příběhů.Zde nejsou všechny panenky a je to pochopitelné.Ty si musí na svůj příběh zatím počkat nebo budou zdobit vitrínku.Mám v plánu se v příštích měsících věnovat těmto postavám z tohoto článku.

Zatím se mějte přátelé,
La Micha & její panenky.

8 komentářů:

  1. Už sa teším na nové príbehy na novom blogu. Chýbali mi.💕 Som zvedavá na vývin vzťahu Eleny a Lukasa, ale i na príchod nových postáv. Ak dobre vidím, tak si predala Marcovu sestru?😄 Tú by som teda nečakala, pri ostatných bábik z Tvojej zbierky ma ich odchod menej prekvapil.🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v hlavě dost nápadů,tak snad se příběhy budou líbit a vrátí se čtenáři...Ano,vidíš dobře.Prodala jsem Vanessu a byla to panenka o které jsem si myslela,že bych jí neprodala,ale vidíš sama...

      Vymazat
  2. Škoda, že jsem prošvihla prodej Kyori, ta je fakt nádherná ☺️ To jsem zvědavá, jak se To s Tvými panenkami vyvine... 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani mi o ní nemluv,protože u té jediné maličko lituji,že jsem jí prodala.Zatím další prodávat nebudu...,i když člověk nikdy neví co bude...

      Vymazat
  3. Pozerám, koľko Vaniess si predala, to by som do teba nepovedala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě to překvapilo,ale cítila jsem se zahlcena a také jsem prostě chtěla probrat sbírku...Jsem asi divná,ale když přesáhnu určitý počet panenek,tak mě to stresuje...

      Vymazat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....