středa 22. dubna 2020

Čas na představení




Gabriel Anthony (8.ledna 1991).

Narodil se v Itálii,žil tam se svou matkou do svých pěti let.Pak se přestěhovali do Anglie.Vyrůstal jako jedináček.Co se týče jeho otce,zradil je oba.Nejprve jeho matku svedl,byla jeho milenkou a neřekl jí,že už jednu rodinu má.Když to zjistila,bylo příliš pozdě a byla těhotná.Platil jí každý měsíc alimenty a se synem se vídal,ale svou první rodinu opustit nehodlal.Ona o to ani nežádala.
Do Anglie se přestěhovali hlavně kvůli matce.Chtěla být od něj co nejdál a navíc tu získala skvělé místo v bance.
Gabriel svou matku miloval a ke svému otci vzhlížel.Jako dítě nechápal,proč nejsou všichni spolu a jako dospělý muž se o to přestal zajímat.Jak to bylo doopravdy se dozvěděl až po smrti svého otce.Cítil se zrazen.Nikdy mu nikdo neřekl o dalších sourozencích.Na jednu stranu je chtěl poznat,na druhou stranu jim záviděl.Záviděl jim čas strávený s jejich otcem.
Byl překvapený,že otec ve své závěti mu nic neodkázal.Cítil křivdu a ponížení.Dal to k soudu.Toužil se seznámit se svým nevlastním bratrem a tak se rozjel do Paříže,kde bratr bydlí se svou rodinou.Ovšem radostné shledání se nekonalo.Marco zuřil,protože i on to cítil jako zradu od otce a blížící se soud s nevlastním bratrem vnímal jako další zradu.Nevěřil mu a nechtěl ho znát.
Už víme,že Gabriel soud vyhrál a určitý podíl dostane.Marco odmítá s bratrem mluvit.Marcova žena Mia ale nevidí v Gabrielovi hrozbu a spřátelí se.Slíbí mu,že Marca zpracuje aspoň natolik,aby si ho vyslechnul...Podaří se bratry usmířit?!
Gabriel pracuje jako programátor a IT specialista.Ze sportu ho baví tenis a plavání.Dbá na zdravé jídlo a celkově si hlídá svou kondičku.Rád se dívá na scifi filmy.Umí hrát na piáno,za což se trochu stydí,ale baví ho to.Nahlas by to nikomu nepřiznal,ale rád utrácí za pěkné a kvalitní oblečení.
Je svobodný.Několik přítelkyní měl,ale s žádnou to nebylo vážné.Líbila se mu Selena,ale ta mu nabídla jen přátelství.
A pak tu je Jessy...Padla mu do oka hned,co jí spatřil.Když se odhodlal jí oslovit,byl překvapen,jak jde všechno tak snadno a rychle.Přestože spolu strávili celý večer a půlku noci,moc toho o ní neví...Stále na ní myslí.Že by se možná poprvé zamiloval???













Jessy Gardnerová (19.října 1994).

V New Yorku se narodila a žila tam až do nedávna.Žila pouze s matkou a s o rok starší sestrou.Svého otce nikdy nepoznala a ani po tom nijak netouží.S matkou moc nevychází.Rozcházejí se v názorech na muže a vlastně ve všem.Její matka je nenapravitelný snílek a romantik.Poprvé otěhotněla se svým učitelem na střední,byl to skandál,když se všechno provalilo,ale její matku si stejně nevzal a o dítě se nezajímal,ani nestaral.Štěstí,že v té době ještě žili její rodiče,kteří jí dost ve všem pomáhali.Brzo otěhotněla znovu,tentokrát se svým šéfem,o kterém věděla,že je ženatý,ale věřila mu,když jí říkal,že jí miluje a že se rozvede.Jen sliby.Byla svobodná a měla na krku už dvě malé děti.Dávala si pozor,aby s dalším mužem už neotěhotněla,ale pořád si vybírala špatné typy,nikdo to nemyslel vážně.Školu kvůli mateřství ani nedokončila a tak pracuje do dnes jako servírka v jednom bistru.Do dnes s dalším chlapem se kterým se sblíží doufá,že je to ten pravý.
Se sestrou mají dobrý vztah a obě matkou pohrdají.Nebýt babičky a hodného dědy,kdoví jak by dopadly?!Bohužel prarodiče před pár lety zemřeli.Nejprve děda a pár měsíců za ním odešla i babička.
Jessy studovala účetnictví a cizí jazyky.Pracovala v New Yorku pro jednu významnou firmu jako účetní.Vydělala si slušné peníze,ale zjistila,že to není to,co by chtěla dělat celý život.Jednou se rozhodla dát v práci výpověď a že bude chvíli cestovat.Prodala i svůj byt v New Yorku.Nyní žije už pár měsíců v Paříži a dokáže si představit,že by se tu usadila.Líbí se jí tu.Také konečně našla to,s čím se chce živit.Dělá překladatelku,protože ovládá několik jazyků,je celkem vyhledávaná a pracuje pro několik firem,ale i soukromě,pokud má někdo zájem.Zatím jí to baví a vyhovuje jí volnější pracovní doba.
Pronajala si tu menší byteček,ale pokud se tu jednou usadí,chtěla by něco vlastního.Život v Paříži se jí líbí.
Ráda si kupuje hezké věci,oblečení,boty,kabelky...O svůj vzhled se pečlivě stará.Pravidelně cvičí,aby měla krásné,pružné tělo.Jí zdravě,příliš nepije alkohol a cigarety nenávidí.Dost často svůj vzhled využívá ke svému prospěchu.Ví,že krása je jen dočasná.
Co se týče můžů,má k nim jiný vztah než její matka.Muži pohrdá,protože ví,že ženy jen využívají a naslibují jim hory doly a pak se vypaří.Ona nehledá pana božského,ani prince na bílém koni,dokonce nehledá ani vztah.Bere si jako oni,ale žádné sliby,žádné závazky....
Pak poznala Gabriela.Krásný,chytrý,zajímavý,ale takových tu už bylo...Strávila s ním večer a část noci...Bylo to jiné,cítila to.Chtěl se vidět a tak si vymyslela,že musí odletět.Potřebovala být sama a zase se uklidnit...O nic nejde...Nakonec přeci jen odletěla za svou sestrou,chtěla mít odstup...a až se vrátí,půjde mu z cesty....Tak....







Co myslíte,můžou mít ty dva společnou budoucnost?!Může je láska změnit?

Přeji krásný den,
La Micha & její panenkyUsmívající se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...