sobota 25. dubna 2020

Setkání bratrů




Marco: ,,Tak Tě oficiálně vítám v naší rodině.Upřímně,nebýt mé ženy Mii,tak nevím...,ale mám pro ní slabost a málokdy jí dokážu říct ne."

Gabriel: ,,Vážím si toho.Ano,Mia je báječná žena."

Marco: ,,Však já vím,tak ruce pryč od mé ženy."

Mia: ,,Ale pánové...Raději se pustíme do jídla.Dobrou chuť."

Muži odpověděli,ale Marco si nemohl odpustit,aby po svém bratrovi nehodil varovným pohledem.Gab se jen pousmál a mrknul na Miu,která se jen usmívala a lehce kroutila hlavou.

Zbytek večeře probíhal tak nějak už v klidu,ale bratři se pořád měli o čem bavit.Marca zajímal Gabův život a obráceně.







Gab: ,,Mio,dort vypadá skvěle,ale dort si pro mě nemusela krájet..."

Marco: ,,Prosím tě...jíš jako vrabec!Kvalitní víno odmítáš,místo něj tady popíjíš vodu a dort také nechceš?!Co může být lepšího,než si dát po výborném jídle ještě lepší zákusek?!"

Gabriel se musel usmívat,protože si vybavil,jak mu Jessy nabízela ještě v chodbě dezert a rozhodně tím nemyslela moučník.Pořád na ní myslel,rozhodně jí jen tak nepustí.Probudila v něm zájem a zvědavost.

Gab: ,,Možná by nebylo na škodu,kdyby jsi i ty omezil tuky a cukry,přeci jen už nejsi nejmladší?!Máš tak krásnou ženu,byla by škoda,kdyby jsi tím Miu od sebe odehnal." a smál se,rád si Marca dobíral.

Marco: ,,Tím chceš říct,že jsem snad tlustý?!"

Gab: ,,Ne,ber to jen jako bratrskou radu." a dál se usmíval...

V podobném duchu se bavili i nadále.Gabriel vytušil,že Mia je bratrovou slabinou a tak ho provokoval.Mia se smála a někdy tomu nasadila koruna,jak se říká.












Marco: ,,A máš nějakou přítelkyni nebo už jsi jí od sebe odehnal svou nabubřelostí?!"

Gab: ,,Řekněme,že na tom pracuji..."

Marco: ,,Aha..."

Gab: ,,No ale pokavaď to nedopadne,myslím si,že by nebylo těžké přesvědčit Miu,že bych byl pro ní lepším manželem?!" smích

Mia: ,,Tak dost těch řečí,jdu sklidit ze stolu a podívat se na Melody.Nechám Vás o samotě,ať si můžete promluvit...hlavně se tu nezabijte a později mi Gabe řekneš o té Jessy,ano?!" a odešla...

(Melody je malá dcerka Mii a Marca)

Marco odešel s Gabem do pracovny,dal si brendy a zapálil doutník.Gab popíjel tu svou minerálku.Povídali si o všem,o otci,dětství...Jakoby chtěli dohnat ztracené roky...


POZDĚ VEČER





Když Gabriel odešel,bylo už hdně pozdě.Marco se natáhl v obývacím pokoji na gauč a přemýšlel o bratrovi.Uslyšel přicházet Miu.

Marco: ,,Možná nebude tak špatný?!Ale proboha jí jak anorektik,alkohol mu nic neříká a když jsem si zapálil doutník,dal mi přednášku!A jak se to obléká,jaký chlap si na sebe vezme růžovou barvu?!Chová a obléká se nemožně!

Mia přišla blíž a sedla si na Marca.

Mia: ,,Ale jinak se Ti líbí,ne?!Nezapomeň,že vyrůstal v jiném prostředí než ty a Tvé sestry.Vím,že to nerad slyšíš,ale jste si podobní.Povahou si bude rozumět s Tasmin..."

Marco: ,,Neulehčuješ mi to Mio.Ale v zásadě nic proti němu nemám,jen by nemusel s Tebou tak flirtovat.Nevím,jak dlouho mu to budu ještě tolerovat?!"

Mia: ,,Miláčku,víš že to byla jen sranda?!Dobíral si Tě.Miluji Tě.Dnes,pořád,navždy."

Marco: ,,Nápodobně."







Marco: ,,Hmm...možná bych si dal ještě malý dezert..." a usmíval se.






Krásný zbytek víkendu,
La Micha & její panenky.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Druhá šance

  Leo o několik dní později zavolal Sofii a domluvili se na obědě... Leo: ,,Sluší Ti to..." Sofia: ,,Děkuji za květiny..." Leo: ,,...