pondělí 8. února 2016

Rosalie Hardyová



Rosalie Hardyová (1.února 1988),

se narodila v Itálii.Její matka byla kdysi slavnou primabalerínou,pocházela z velice vážené,bohaté rodiny z Benátek.Otec byl švéd,který přijel do Benátek na prázdniny a kde potkal svou osudovou lásku.Byl to umělec,sochař.Manželství ovšem trvalo pouze pět let.
Matka i s dcerou zůstala v Benátkách.Otec se usadil ve Francii,kde se naplno věnoval svému umění,časem otevřel svou první galeii.Rosalie k němu jezdila na prázdniny.
Rodiče už nový svazek s nikým neuzavřeli.Rosalie je jedináček.

Rosalie studovala jen ty nejlepší školy v Evropě.Matka doufala,že se dcera dá stejným směrem jako kdysi ona.Ovšem Rosalie měla jinou představu o své budoucnosti.Zajímala se o obrazy a fotografie především.Vedla místní galerii a dnes je i majitelkou jedné galerie a to přímo v srdci Paříže a tím to rozhodně nekončí.Rosalie je dost ambiciózní,takže nechce zůstat pouze u jedné.Neustále hledá nové umělce,co mají dar.









Rosalie byla také vdaná,ale velmi krátce.





Má alergii na zvířecí srst.Začala s jógou a svou postavu si udržuje tancem pole dance,kterému se věnuje už léta.Miluje kuřecí maso a ryby.Sladké moc nemusí.Jako malá chodila na hodiny baletu a také umí hrát na harfu.Čte poezii.









Přeji krásný týden,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....