pátek 18. března 2016

Kráska,která ví co chce !



Izabelle Lawley,

mnozí neřeknou jinak,než-li ,,Kráska".Její porcelánově zářivá pleť,medové vlasy a v karamelových očích ve kterých by bylo snadné se utopit,není se tedy čemu divit,že všichni vidí jen její oslňující krásu.Jenže Izabelle není jen nadpozemsky krásná,pod povrchem je toho mnohem víc.Je chytrá a velice talentovaná a to v mnoha směrech.

Čas od času se věnuje modelingu,ale nikdy mu úplně nepropadla.Přiznala se,že se tím začala živit,aby měla na studium svého oboru a později na rozjetí svého smělého snu,o kterém nikdy nepochybovala,že by nevyšel!

Izabelle je cukrářkou a to né leda jakou.Vystudovala tu nejlepší cukrářskou školu pod vedením těch nejlepších cukrářských mistrů.Vyhrála spousty soutěží.Pracovala pro ty nejlepší cukráře,od kterých se zároveň učila svému umění,protože to co Izabelle vytvoří je skutečné jedlé umění.Její dorty a zákusky nepostrádají smělost a nápaditost.Izabelle svůj sen uskutečnila a v Paříži má svou vlastní cukrárnu,nemusíme ani dodávat,že se jí velice daří,o její práci je veliký zájem a to i v zahraničí.





Na prezentaci svého umění.





Ačkoliv je Izabelle jednou z nejkrásnějších žen,nikdy jsme jí neviděli v doprovodu s nějakým mužem.Pravděpodobně jí níkdo za to nestál nebo zkrátka kvůli své kariéře neměla čas.Je také možné,že vztahy dobře skrývala,ale už pár měsíců ji můžeme vidět po boku Christiana Von Lamberga.Anglický byznysmen,který patří k místní aristokratické smetánce.Myslíte si,že se jedná o pouhý románek nebo o něco víc?!





Christian Von Lamberg





Tvoří krásný a dokonalý pár.Má ovšem budocnost?!




Christian & Izabelle




Izabelle Lawley








Děkuji za Vaší pozornost.

Přeji krásný víkend,
La Micha & její panenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svatba Marion & Adama

  Marion snad ještě nikdy nebyla tak šťastná.Sedí v nové ložnici v novém bytě.Adam měl pravdu,byt se zdál dokonalý.Dnes je jejich velký den....